neděle 5. června 2011

Jamieho kuchařky/ Jamie Cook books

Jedna lepší než druhá, tak by se daly nazvat kuchařky Jamie Olivera. Dlouho jsem mu nemohla přijít „na chuť“, ale nakonec jsem si ho zamilovala. Hlavně jeho recepty z kuchařek „Jamie in Italy“ , „Jamie does…“ a „Jamie at home“. Ještě lepší je koukat na jeho TV show. Tu radost, se kterou vaří, ty tuny bylinek, které používá, to nádherné nádobí (s patinou)….no prostě krása :) Už se těším, až si koupím další jeho kuchařku.
One better than another, it can be called Jamie Oliver cookbook. For a longer time I did not like his style of cookin,  but now „ I love him“. Especially recipes from his cookbooks,"Jamie in Italy", "Jamie does ..." and "Jamie at home". Even better is watching his TVshow. The joy with which he cooks and the tons of herbs, which he uses and wonderful dish (with patina) .... the simple beauty. I can not wait when I buy his next cookbook.

4 komentáře:

  1. Jamie Oliver je dobrej. Zkousela jsem od nej jen jeden cokoladovej cake a byl teda nevidanej. Fakt pochoutka.Padla na nej teda cela cokolada,ale vysledek stal za to.Obcas koukam na jeho 30 Minutes Meal a hltam hltam :),ale nepisu :).Taky jsem spis zastupcem knizniho vydani.Asi si taky nejaky poridim.Dik za inspiraci;)Myslis, ze ty recepty jsou lepsi nez treba od Emanuele Ridi? Vydal vubec nejakou kucharku? Dik ;)

    OdpovědětVymazat
  2. JJ, Emanuel taky vydal - uz 2. Tam jsou ovsem trochu drazsi suroviny v nekterych pripadech, tzn. ne na kazdodenni vareni :)Jako pri vareni pro 2lidi je to ok, ale pak pro celou x-clenou rodinu uz je to fakt drahy.... Jamie teda obcas dava na muj vkus az moc bylinek,ale jinak jsou ty jeho recepty super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Po dlouhy dobe ceska kucharka Jamie Oliver 30 minut v kuchyni :)
    zdroj: www.e-jamie.eu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Diky za tip. Tak to jsem tedy zvedava:) Je fakt,ze zrovna ty nejlepsi kuharky od Jamieho jsou jen v AJ :(

    OdpovědětVymazat