středa 27. července 2011

Nové knobky/ New knobs

Mám konečně nové úchytky  v celé ložnici. Nechtěla jsem za ně dát tisíce (většinou stojí jedna tak kolem 100Kč), a tak jsem stále vyčkávala, až je někde pořídím výhodně. A hurá…na Aukru se mi to podařilo: jedna úchytka mě stála 29Kč – ano, vidíte dobře :)  A co víc, jsou stejně hezké jako ty ve  vintage shopech :)
Finally I have new rustical knobs in whole my bedroom . I did not want to pay for them a thousands (mostly costs around CZK 100 per pc), and so I still waited for buy them cheaper somewhere. And finally I found them in Aukro : one knob per 29 CZK - yes, you see well :) What's more, are just as pretty as those in vintage shops…





4 komentáře:

  1. A já patřím bohužel mezi ty, kteří rychle objedanli.. á 100,- / ks.. prostě jsem neodolala .. a nevyčkala.. mám je na kuchyňské lince.. už je to pár let.. tenkrát mi poslali i takové ty zdobné plíšky a já je ponechala v čisté linii.. přesně takto jak jsou zde... a právě asi před týdnem jsem si řekla, že udělám změnu a plíšky nandám .-) ať dostana kuchyňka trochu nový kabátek :-)***

    OdpovědětVymazat
  2. Uplne ti rozumim :) Ja mela uz taky x-krat vyplnenou objednavku, ale vzdycky jsem si rekla, ze zkusim jeste pockat a nakonec se vyplatilo. Ale tak hlavne, ze je mame :) Myslim, ze ty zdobene plisky musi vypadat taky moc hezky - zkousela jsem si davat taky takove plisky pod to a vypada to pekne...tak to taky mozna za chvili vymenim, az se mi tohle okouka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, a ta cena :)...já mám jednu malou navrtanou na malé okenici v kuchyni jen tak pro parádu :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Péťo, moc děkuji za návštěvu na mém blogu a hlavně z atip na film, ten jsem ještě neviděla, takže to se moc těším!!! Ty knobky jsou super krásné!

    OdpovědětVymazat