sobota 6. srpna 2011

Bločkomanie aneb Back to School/ Notepad mania alias Back to school

Tento týden jsem v jednom z letáků našich hypermarketů objevila slevu na školní potřeby a hlavně na krásné bločky, které já tak trochu sbírám. A vzhledem k tomu, že byly v tak super barvách, koupila jsem si holt od každé té barvičky jeden…..Ještě tam měli super proužkaté, puntíkaté a taky nádherné motýlkové, ale to už jsem si vzhledem k mému, již ne náctiletému, věku nedovolila koupit. Už by to asi vypadalo vtipně, kdybych při mých cestovatelských zápiskách vytáhla flitrovaný bloček s motýlky :)
Discount on school things – this I found in one of many hypermarkets leaflets this week .Discount  especially on beutiful notepads which I have collected for some years…. And since they were in such great colors, I bought one  color from each one ... Other variant of them there were striped, spotted and also beautiful one with butterfly. But because I am already not in teenage age, I decided don´t to buy them because it would probably look funny if  I take my traveler notes in my glittered butterfly notepad:)







2 komentáře:

  1. Bločkománie je mi hooodně povědomá...trpím jí taktéž ;-). Tihle barevní neónci jsou velcí parádníci. Já si ale kupuju i legrační notýsky, i když už nejsem dávno dítko školou povinné, a myslím, že klidně bez obav ještě v 50 letech vytáhnu z kabelky notes s opicí :-D. Humoru se meze nekladou.
    Krásný, milý článek :-*
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby jen blockomanie. Ona to je fixomanie, deskomanie, pastelkomanie a taky casopisomanie :)))A taky botickomanie a kabelkomanie:) Tak si rikam, jestli uz to neni na nejake oddeleni v Bohnicich :) Diky za mily komentar. Petra

    OdpovědětVymazat