čtvrtek 18. srpna 2011

Kuchyně snů/ Dream kitchen

Včera jsem objevila na stránkách Ikey v sekci „malé prostory“ opět jednu z jejich krásných kuchyní ! Přesně v tomhle duchu si představuji kuchyň. Tu mojí jsem si zařizovala nějak podobně, ale to až někdy příště :)
Yesterday I browsed Ikea site and I again found one of their beautiful kitchen in the "small space" section there ! Something just like this kitchen is my dream kitchen. I also inspired in Ikea kitchen design when I designed my kitchen but about this in some other  „article“….



A nebo tato/ or this one:



No a pak je tu ještě jedna (a vlastně celý dům)  – a to z filmu „Lepší pozdě nežli později“….k tomu asi není třeba nic víc dodávat. Hned bych se do toho domu nastěhovala :)
And then just one - from the movie "Something's Gotta Give" .... I think here is nothing more to say.  I would move into that house  :)












No a ještě si neodpustím poslední – interiery z filmu „It´s Complicated“ – mimochodem – interiery dělala stejná  dvojice: Set Decorator Beth Rubino SDSA a Production Designer Jon Hutman Jon Hutman – stejně jako u „Lepší pozdě nežli později“.

And the last home design from the movie „It´s complicated“ – btw. interiors are from the same designer team: Set Decorator Beth Rubino SDSA a Production Designer Jon Hutman Jon Hutman  who designed interiors in „Something's Gotta Give“. 





A ta zahrada/ and the garden...wuaaaa:)



Tak se také kochejte…
Líbí se Vám taky tak jako mně?   
So you can also inspire… Do you like it also too much like me?

 A pokud chcete vidět jak bydlí celebrity nebo další slavné filmové interiéry, koukněte na web, který jsem objevila: http://hookedonhouses.net nebo http://moderncountrystyle.blogspot.com
And if you want to see celebrity houses or famous  movie interiors, see http://hookedonhouses.net  or http://moderncountrystyle.blogspot.com 

7 komentářů:

  1. ANO.. A TA ZAHRADA!!! uááááááááááá :-)) stejná reakce, Peti :-))** kuchyně z Ikey.. ano.. přesně.. nádhera!! A ty filmové.. uááááá navíc ty prostory. další uááááááááááááááá já bych ráda do budoucna to okno co je rozdělené do čtverců.. to bych chtěla do kuchyně .-)
    Krásný den***

    OdpovědětVymazat
  2. Překrásné! Je to přesně můj styl, miluju podobně laděné interiéry. A co mám ráda opravdu nejvíc, je film „Lepší pozdě nežli později“. Fotky z filmu mám už pár let v počítači a občas se jimi inspiruju. Dokonce jsem si sehnala plakátek stejný jako obraz, který visí Diane Keaton nad krbem a Jack ho obdivuje - "plavkyně" - takový vintage styl. Vypadá to úžasně.
    A "Nějak se to komplikuje" je můj další veleoblíbený film s Meryl a jsem moc ráda, že jsem se dozvěděla, že interiéry mají na svědomí stejní lidé jako v „Lepší pozdě nežli později“.
    Tleskám a jdu se ještě pokochat fotkama. :-*
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Holky,jj, je to vsechno krasny... i kdyz potom uklizet ty mega prostory :/ Film "Lepsi pozde..." jsem videla asi x-krat a porad se toho nemuzu nabazit (i kdyz hlavne tech interieru). To same u "It´s complicated" (i kdyz tam je ten dej trosku nic moc...). Dalsi vec jsou morske kaminky a musle (samozrejme bile :))...skoda, ze nemame more...:)

    OdpovědětVymazat
  4. hmm tu kuchyn faktum /stat mame v krabicich a uz se tesime az se vyloupne :) moc hezke fotky!!

    OdpovědětVymazat
  5. diky:) Ja mam tu Faktum Lidingö - stejnou jako na tom prvnim fotu:)Ja se nekolik tydnu rozhodovala mezi Statem a Lidingem a pak zvitezilo Lidingo - hlavne kvuli udrzovani. Tak si toho Stata uzijte :) P.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky, mám stejné "cítění". V létě jsme měnili nábytek v kuchyni, už několik let před tím (jsem fakt blázen) jsem se rozhodovala, hledala inspiraci všude možně a nakonec mám stät, i kvůli ceně. Ale jsem moc spokojená, k vidění je na www.obydlení.cz ve fotogalerii kuchyní.

    OdpovědětVymazat
  7. Moje vysněná kuchyně vypadá podobně jako ta vaše. Velmi zajímavá organizace.

    OdpovědětVymazat