středa 21. září 2011

Design pro život/ Design for Life

Dnes jsem objevila prima pořad - "Design pro život", který se vysílá na ČT2.  Jedná se sice tak trochu o reality show, ale úplně jinak a lépe než jsme zvyklí. Jedná se o seriál TV BBC, kde světoznámý francouzský designér Philip Starck hledá nové talenty do svého teamu. Z mnoha přihlášených si vybral 12 top a mezi těmito vybranými talenty Philip hledá jednoho, který se stane členem jeho teamu. 



První díl ke shlédnutí zde: 
Více na: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10299414309-design-pro-zivot/211382548340001-design-pro-zivot/     nebo     http://www.bbc.co.uk/programmes/b00mw165

Today I watched a nice program - "Design for Life," from BBC . Although it is kind of reality show, but completely different and better than we know. This is new format in Czech republic - but wellknown in UK/France. I like it very much. 
In an effort to find a new generation of British design talent, Philippe Starck, one of the world's best-known product designers, invites 12 hopefuls to a school of design he has set up in Paris. Over coming weeks, he will whittle them down until one fortunate student wins the opportunity of a lifetime - to work alongside the master for six months at his agency in the French capital. More in: http://www.bbc.co.uk/programmes/b00mw165  

2 komentáře:

  1. Peťo,
    to je úžasný tip, hned to jdu zkouknout!
    Děkuju také za tip na skvělé stránky o "celebritích domech", budou mě bavit. A doufám, že stejně tak tebe bude bavit Todd Selby, který je prostě úžasný a já ho lúbím ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vivi, urcite se koukni. Zatim jsem videla prvni dil a vypadalo to dobre, uvidime, co se z toho "vyvrbi" :) Todda (teda ty stranky) znam a je fakt, ze jakmile se das jednou do klikani na techto strankach, nejde jen tak prestat...a uz zase klikam....diky P.

    OdpovědětVymazat