úterý 11. října 2011

"Kontroverze"


O víkendu jsem byla na zajímavé výstavě fotografií s názvem "Kontroverze" , která se koná od 8. 9. 2011 až  do 13. 11. 2011 v Rudolfinu v Praze
Výstava, kterou připravilo Musée de l´Elysée představuje kolekci více jak 80 fotografií, které se staly předmětem soudních sporů.  Prostřednictvím těchto kontroverzních děl výstava zachycuje proměny společenského povědomí o skandálu, proměny etických hranic evropské společnosti v průběhu posledních 160 let.  
Musím říct, že je to velmi pěkně připravená výstava, na které se toho dost dozvíte a ještě si odnesete domu zajímavý "suvenýr"(víc nebudu prozrazovat). Vstupné 130Kč/ os., snížené 80Kč/ os. Zde je malá ochutnávka: 
Více na/More in: http://www.galerierudolfinum.cz/cs/exhibition/kontroverze-pravni-eticka-historie-fotografie



 other photos from www.galerierudolfinum.cz

I was in an interesting exhibition of photographs titled "Controversy" this weekend. Exhibition is held from 8. 9.2011 to 13. 11, 2011 in the Rudolfinum in Prague. The exhibition is prepared by the Musée de l'Elysée and it is a collection of more than 80 photographs which became the subject of litigation. I must say that it is very nicely prepared exhibition, where you can learn something  and take home an interesting  "souvenir"  . Admission 130Kč / pers., Reduced 80 CZK / pers. Here is an inspiration:  

4 komentáře:

  1. Péťo, taky se chystám ... jen doufám, že to stihnu, když na to mám už jen měsíc :). Stále řeším, zda to pojmout jako rodinné odpo i s Emmou nebo ji dát na hlídání babičce a jít sama :).

    OdpovědětVymazat
  2. Andy, spis bych tam sla sama - bez deti :) Je tam dost cteni....a velky, tichy prostor. Detsky plac se tam dost rozleha :))))))))

    OdpovědětVymazat
  3. Ochutnávka krásná, ale vidět děti a čekajícího supa, to bych teď nedala...Věřím tomu, že fotky musí být nádherný, mám ráda výstavy tohoto typu, ale ty děti... musela bych u některých zavřít oči....

    OdpovědětVymazat
  4. Mas pravdu, neni to pro slabsi natury. I je to tak anoncovano. Obcas mi tam taky mrazilo a sly mi slzy do oci. Realita je holt drsna :( Ale je potreba to lidem ukazovat....Petra

    OdpovědětVymazat