úterý 8. listopadu 2011

I love sweaters !

Nevím jak vy, ale já miluju podzim.  
Už jen proto, že nemusím "vystavovat" odhalené tělo v tílkách a sukních, ale můžu se zahalit do šátků, šál, kabátů a SVETRŮ
A právě svetrům bych chtěla věnovat dnešní příspěvek. 
Je super, že jsou nyní svetry opět IN. A je fajn, že né jen ty ultra slim svetry, ale že i ty "maxi svetry" pro nás: " normální lidi" :) 
Já tedy preferuji ty rozepínací (cardigan) a to ze dvou prostých důvodu. Jen ta představa, že bych se navlekla do těch "ultra slim" dlouhých svetrů, ve mě vyvolává záchvat smíchu. Druhým důvodem je to, že svetr se dá krásně kombinovat s košilí. 
A košile to je má druhá vášeň. Ale o tom zase někdy jindy (už chystám příspěvek:)). 
A tak přináším pár mých oblíbených kousků. 
No nejsou nádherné? Mimochodem  všechny jsou z H&M (www.hm.com).

Co také na svetrech miluju je široký límec. Je to tak hrozně ženské :) Když svetr límec nemá, volím k němu velmi ráda právě košili a nebo tričko a velký šátek/ šál.








A proč nezkusit i norské vzory tak jako u s. Oliver (www.soliver.com)?



A nebo úplně jednoduše jako u Lindexu ?
I love autumn. Just because I don´t have to show my body in singlet and skirts, but I can wear the scarves, coats and SWEATER. And the sweater will be the point of this post. I am happy that sweater is IN now.  I prefer the cardigan and big "collar". I prefer to combine them with shirt at most (btw. shirts are also my other passion) or a big scarf. And this is my favorite models - all from H&M, s.Oliver and Lindex.  

1 komentář:

  1. Hezký výběr, kromě tropických dnů bez svetru nevycházím, nejraději mám zavinovací svetry, nosím hodně véčka i propínací-také kvůli milovaným košilím, miluju černé roláky a kašmír:-)

    OdpovědětVymazat