úterý 21. srpna 2012

Busy week

Tydenní absence na blogu měla své odůvodnění. 
Jak už jsem psala, budovali jsme. Byla to výměna oken a dveří, malování a také renovace naší předzahrádky. Ještě že přijeli naši a pomohli nám s tím. Jinak bychom to asi nezvládli.
Šílené martirium - doma jak po výbuchu, ale nelituju. Teď to u nás vypadá zase mnohem krásněji:), i když nás čeká ještě hodně práce...
Hezký den všem. Petra
A zde malá fotodokumentace.
Okna před
Okna po (Původně jsem chtěla zachovat stejná okna, tzn. "trojokenní", ale nakonec jsem byla přehlasovaná a máme tyto. Je to ale i z toho důvodu, že máme před barákem kopec a tudíž i méně světla - takhle tam je tedy jen jeden sloupek a světla víc...)

 A toto tomu předcházelo

Všechno muselo jít stranou a pod plachty




 ..a nebo ven ....ještě, že bylo krásně...

A malujeme.....


Předzahrádka před ( fotka z jara loňského roku, ale takhle zanedbaně to vypadalo skoro pořád - problém se sekáním - dlouhatánské el. kabely. vždyť to znáte....)
...v průběhu
...fináááále...(Jojo, tak, abychom se o to museli co nejmíň starat . Obklad ale ještě stále chybí. To asi až příští rok.)


5 komentářů:

  1. Petro, mákli jste si hodně, ale výsledek stojí za to. Domeček krásně prokoukl a ber to tak, že máš hotový vánoční úklid. Krásný podvečer Rija

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůů ... ta předzahrádka vypadá super :). A já úplně miluju, jak máš uschované boty. Vím, že mne to fascinovalo, už když jsem u Tebe byla :).

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Petra, verím že sa v svojom domčeku zase o niečo príjemnejšie cítite a že Vám robí radosť...... a úplne som uchvátená Tvojim spôsobom uloženia topánok - to je paráda,palec hore :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  4. HOlky, diky za komentare. Makli jsme si ?:) Jo a boty - mno. Driv jsem si to docela pamatovala, ktere v jake krabici jsou, ale kdyz jich zacalo byt vic, musela jsem tam dat fotky. Lidi to udivuje, ale mne to prijde uplne normalni....Radsi si boty skladuju totiz v krabicich, protoze kdyz bych je mela jen tak v policich, to bych je musela porad otirat od prachu a to by me zabilo :)Hezky den, Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, koukám, jak jste tu výměnu pěkně zvládli! určitě to byla dřina, ale teď to vpadá moc krásně.. Okna i parapety!

    OdpovědětVymazat