pátek 1. listopadu 2013

Nostalgická

Pobyt u našich byl také ve znamení dlouho avízovaného úklidu, resp. debordelizace mého haraburdí z teenagerského období , které tam už dobrých 15let  skladuji všude možně. Ještě že naši mají dvougenerační dům:)
Jsou to studijní materiály (ze střední a taky z VŠ), dopisy, vstupenky na různé akce, fotky, bločky, zpěvníky, tvořivé sešity a taky asi 5 kompletních a hooodně starých ročníků časopisu Ženy a život.
No, se sešitama pokračuju doteď. Už pár let mám sešity, kde mám výstřižky designových bytů, další sešit s květinovými vazbami a taky tipy a triky na DIY věci, které najdu v různých časopisech... A asi to budu mít tak pořád, i když teď, v době Pinterestu a Instagramu je to jednodušší....
Jen část z dopisů, které jsem si toho času psala s nejlepší kámoškou  během hodin ve škole a taky večer doma, abychom si je pak mohly druhý den ve škole předat. Jo a mezitím si ještě asi 2hod. večer telefonovat. Nechápu, že jsme si pořád měly co říct (ale jo, měly - o klukách přece..).
No a taky maturitní stuha, studijní průkaz ze střední a taky index z VŠ. No prostě všechny ty zásadní věci mýho života….
Na tyhle sešity už jsem skoro zapomněla. Pořád jsem si vytvářela nějaké sešity, ať už to bylo s čímkoliv. 
Začínalo to sešitem se zvířátkama, potom sešitem, do kterého jsem kreslila - nejdřív dětské věci, pak následoval sešit, kde byly portréty zpěváků. No a pak sešit s hudeb. skupinama. Největším idolem pro mě byl Axl Rose z Gun´s and Roses a pak taky Steven Tyler z Aerosmith. No a Kurt, samozřejmě:) A taky spoustu dalších….


No a další sešit, který nemohl chybět, byl ten s citátama o lásce – ten přece nesmí chybět žádné puberťačce , ne?
Jak jste na tom vy? Máte taky ještě schované všechy své dětské a puberťácké poklady a nebo žijete přítomností ?

5 komentářů:

  1. Gympl v Táboře????? Tož vítej, krajanko :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Vlatně ne, to je zemědělka, že jo? Se mi to plete.

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, zemedelka - v Tabore a pak CZU na Suchdole:) Zdravim krajanku:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se do Tábora vdala, ale teď bydlíme kousek od Tábora. Zemědělec jsem taky, ale z Budějovic. Akorát jsem maturovala o 12 let dřív :-). Jinak gratuluju k tomu krásnýmu chlapíkovi, toho malýho mám na mysli. Užij si to, já už mám obě děti na VŠ a čekám na to až budu babička :-).

    OdpovědětVymazat
  5. V létě jsem při úklidu u rodičů taky našla pěkný poklady... :)
    http://www.kusanec.cz/2013/06/remember-times.html

    OdpovědětVymazat