pondělí 9. prosince 2013

Vánoce u nás

Jak už jsem jednou psala. Letos to u nás bude stříbrno bílé, teda spíš stříbrné.
Hodně mi pomohl stříbrný sprej, protože spoustu dekorací jsem měla zlatých, a tak teď jsou zlatostříbrné, abych je třeba příští rok mohla použít z druhé zlaté strany:)) Dosud jsem totiž dělala dekorace spíš tradiční a k tomu sem tam se zlatou barvou. I svíčky jsem musela nastříkat, protože jsem nestihla dojet koupit stříbrné a doma byly jen samé červené, zelené nebo smetanové. 
Hodily se mi taky asi 2 roky staré ozdoby z Bella Rose, které jsem jen tak poházela do misky z blešáku a nebo do vázy spolu s pedig kuličkami. Vločky jsou s fleece a byly v sadě společně s červenými sobíky a stromečky. Ty ovšem zdobí postýlku Bobíka (o tom zase příště). Vše jsem doplnila jak jinak než chvojím a různými větvičkami od sousedky z její nádherné obrovské zahrady. Jednou je třeba budu stříhat z té své, doufám:)
Po pár letech budu taky zdobit stromeček. Vánoce budeme s dítkem slavit doma a ne u rodičů jako pár let předtím, takže stomek bude !
V jakých barvách máte letos Vánoce vy?



7 komentářů:

  1. Vypadá to opravdu moc krásně:) My máme většinou barevné vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Niki, u nas byly dosud taky barevne. Ale kdyz koukam na ostatni blogy a tam jsou jen bile, nebo bilo cerne, ci dratene atd., tak jsem se trochu inspirovala. Myslim ale, ze pristi rok uz budou zase barevne, hlavne kvuli nasemu mimi, ktere uz bude vnimat. O barvy bych ho nerada pripravila:)Diky za navstevu, Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Petro, krásná stříbrno - zelená dekorace... Je ta jedna rostlina bobkovišeň?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Monco, no to se me moc ptas:) Zkusim zjistit. Ja nejsem odbornik jako ty:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Péťo, máte to doma krásné! Mně se takovéto dekorace moc líbí, ale sama na to nejsem ... pořád si říkám, že třeba v tom domě, ale uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  6. Neboj Andy, v dome se vsechno zmeni. Dulezity je zacit, resp. se k tomu dokopat. Pak uz to jde samo. Tesim se na zitra. P.

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu moc pěkná dekorace:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat