čtvrtek 30. ledna 2014

For mimi # 2 - "Discovery bottle"

Opět jeden miminovský příspěvek. Teď jich tu bude asi víc, protože jak jsem psala, Boban už není jen ležící miminko, ale dělá velké pokroky, takže s ním začínáme zažívat pěkné srandy. A hlavně začíná ledacos umět. Úplný baby blog se z toho ale určitě nestane:) No, ale k věci....
Teď se to na baby blozích hemží "treasure" a nebo "discovery basketama" , tak jsem Bobíkovi taky jednu "discovery bottle" vytvořilaPůllitrovou plastovou láhev jsem naplnila drobnůstkama tak, aby vydávala co nejzajímavější zvuky a Boban mohl zkoumat, co to v ní vlastně je a není. V té naší jsou: knoflíky, mušličky, korálkový náramek, barevné stužky, kousek vánočního řetězu, gumička do vlasů a doplnila jsem to všechno těstovinama. Hodně často v lahvích vidím vodu, ale toho se trochu bojím. Co kdyby dítě trochu povolilo zavírání. Nechci ho utopit:)
Na "discovery basket" se samozřejmě chystám taky, ale to až B. začne lézt a nebo spíš sedět. Zatím podporujeme snahu v lezení a nebo spíš plazení tím, že se láhev kutálí a Bobík se jí snaží dohonit. Když se dostane z dětské podložky na klouzavou podlahu, jde to samo.
A jak to tak bývá, ty nejjednodušší a nejlevnější hračky jsou pro děti nejzajímavější. 

7 komentářů:

  1. Presne ako píšeš, aj môj má radšej jednoduché hračky alebo nehračky. Viac podporujú detskú fantáziu. Držte sa:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak - obycejne plastove kuchynske nacini nebo zrcadlo. A hned je na hodinu vystarano:) Diky za navstevu:)

      Vymazat
  2. jeejda ten je krasny a super ze ta taka hracka napadla!

    Pozývam na giveaway o značkové plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  3. U nás měla právě velký úspěch lahev s vodou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bezva nápad :) zrovna minulej týden jsem byla tak zoufalá, že Váju nic nebavilo, žádná hračka...že jsem jí je všechny vzala, do dvou krabiček na příkrmy jsem nasypala rýži, hrách, zavřela a dala jí jen to, připadala jsem si jak krkavec, ale zajímalo ji to mnohem víc než všechny barevný, blikací, pískací a šustící hračky - přesně jak píšeš na konci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, je to tak. Ted momentalne si Boban ujizdi na vyrobnich cedulkach jakekoliv hracky:)

      Vymazat