neděle 21. prosince 2014

Balení dárků

Vánoční dárky jsou zabaleny, takže ještě ten stromeček a Vánoce můžou začít:)
Ty dětstké jsem balila do strakatých, hodně barevných papírů. Jsem totiž toho názoru, že děti mají mít barvy. Pro dospěláky jsem zvolila přírodní hnědý papír. Hnědočervený provázek je z Ikea a červená papírová mašle z květinářství. Balení jsem doplnila mými keramickými ozdobami a nebo (asi 3 roky starými) mini ozdůbkami z Bella Rose. Nemohla jsem se rozhodnout, který typ balení vybrat, takže jsem udělala obě.
Teď mě napadá, že jsem tam ještě mohla dát ještě větvičku, jako vloni, ale tak zase příští rok:)
Ještě se chystám vyrábět takové pěkné stromečky, ty budou zítra.
Co vy a dárky? Už máte zabaleno nebo to necháváte až úplně těsně před Štědrým den?
Hezkou poslední adventní neděli Vám všem !



7 komentářů:

  1. Krasne zabalene...ten povrazok som si v ikea nevsimla...

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné pohodové vánoce přeji
    Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, dárečky vypadají nádherně, já se na jejich balení chystám zítra ......přeji ti krásný a pohodový zbytek čtvrté adventní neděle a "šťastné a veselé" Vánoce ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Já si letos prvně nenechala balení na poslední chvíli a jsem za to ráda, když je balím na etapy víc mě to baví a nejsem z toho tak otrávená :-) taky používám přírodní papír, ale v kombinaci s přírodním provázkem a bílými visačkami, foto taky dodám na můj blog, teda doufám, že to do vánoc stihnu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne Peti! Všetko vieš tak krásne nadekorovať, uviazať, vyrobiť! Wow! je to krása a pekne sa na to pozerá !!! Ďakujem za inšpiráciu! Si skvelá!

    OdpovědětVymazat