čtvrtek 1. ledna 2015

PF 2015...aneb Rok dřevěné kozy



Moji milí čtenáři, děkuji vám za přízeň a do roku 2015 Vám přeji hlavně hodně zdraví, štěstí, osobní pohody, klidu, síly a odvahy ! 

Podle východních kalendářů přichází rok Dřevěné Kozy (Ovce), a to 19. února 2015.
Po rychlém roku Koně nás čeká poněkud klidnější období. Koza v čínské mytologii je symbolem mateřství, klidu, pokoje a harmonie
Rok Dřevěné Kozy je nejpříznivějším obdobím pro početí a porod dítěte. Děti v tomto období narozené budou obdařeny uměleckými schopnostmi, mají střízlivý náhled na svět a na život. 
Rok Kozy by se měl nést ve znamení mírumilovnosti a klidu. Není třeba tvrdě a namáhavě pracovat, spíše nechat věci plynout v bezpečném sepětí s časem.
S příchodem roku Kozy dojde u mnoha zástupců znamení zvěrokruhu k mnohým pozitivním změnám. Z Kozy vyzařuje vždy spokojenost a pohoda
Nastávající doba slibuje mnohá překvapení, příchod zajímavých možností a příležitostí k prožití nového. Dřevěná Koza přinese mnoho inovativních nápadů v podnikání, pro ty, kteří se touží posunout kupředu, bude tento rok ideálním pomyslným můstkem k pohybu vpřed a k vítězství.
V roce Kozy bude pozornost hodně zaměřena i na mezilidské vztahy. Je to rok plný nadějí i nových možností.
Na rozdíl od předešlých let je pravděpodobné, že rok Dřevěné Kozy poplyne v příjemném a pohodovém tempu. Ubude nepříjemných stavů a rozrušení, nervových poruch, depresivních stavů a všem s nimi spojených nemocí. Co se týká zdraví, měl by být rok Kozy spíše pozitivní, mnoho lidí začne na svoje zdraví myslet a tak je možné, že si jim vylepší stravovací návyky, přestanou kouřit a omezí pití alkoholických nápojů. Buďte však opatrní při práci s ohněm, ve střehu se také mějte při řízení motorových vozidel.

zdroj: zde 

5 komentářů:

  1. Péťo, díky za úžasný popis tohoto roku a já Ti přeji, aby ten letošní "kozí" rok byl pro Tebe rokem štěstí, lásky a hlavně zdraví..Inka

    OdpovědětVymazat
  2. Petro, zajimave cteni! Tak to jsem na ten rok kozy zvedava. Tobe v kazdem pripade preji rok uzasny! Katerina

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, diky za prani. Ja jsem na to taky zvedava. Mne se kazdopadne vyplni to dalsi materstvi a doufam, ze s tim spojeny i ten klid a harmonie:))

    OdpovědětVymazat
  4. Spojení mateřství a klidu a harmonie v jednom souvětí mne dostává do kolen :) :) :) ...

    Myslím na Tebe a držím palce!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tento článek. Působí tak uklidňujícím dojmem ;-) Andrea ♥ Hejdučka

    OdpovědětVymazat