úterý 6. ledna 2015

Už v pátek....

v tomhle pojede z porodnice (čepička a rukavičky pletla babička), no a k tomu ještě pořádná kombinéza a deka
......se nám narodí naše druhé mimčo. 
Po nekonečných debatách s několika doktory to bude opět císařem. 
Všechno už máme připravené.
Jediný, kdo to zatím nijak neprožívá a asi není připraven, je Bobík. I když se mu to snažíme pořád vysvětlovat, stejně mu to v jeho roce a půl asi ještě nedochází.
Taky je to ta "jediná" věc, které se trochu bojím - jak Bobík mladšího bráchu přijme a aby na něj moc nežárlil. Kdyby totiž byl po mě, tak to by byla hrůza. Já byla takový trochu "hajzlík" a mého o necelé dva roky mladšího bráchu jsem prý přijala velmi, ale velmi nevlídně:)
Jinak, tak jak mi všechny zasloužilé matky (starších ročníků) říkaly, že mít děti brzo po sobě je super, tak jsem na to zvědavá. Už jen to těhotenství zkloubené s výchovou rok a půl letého prcka byl pěkný záhul (oproti tomu prvnímu, kdy si člověk mohl odpočívat kdy a jak dlouho chtěl), až jsem z toho byla teď na konci dva dny v nemocnici, protože křivka na monitoru byla hooodně divoká.
No, nechám se překvapit. Třeba se strachuju zbytečně:)
Tak mi v pátek držte palce, ať všechno klapne tak jak má.

18 komentářů:

  1. Držím palce!Přeji ať jste s miminkem brzy doma a bříško po císaři ať se rychle hojí.Poslední dva kluky mam také císařem.Bobík miminko příjme určitě moc hezky:-) Hodně zdraví a sil přeje Vera

    OdpovědětVymazat
  2. Jako zasloužilá matka kdy věkový rozdíl byl 2roky,ale také pak 12let musím říci,že to bude záhul,ale zvládnout se to musí:-) Dceru ze synem,které dělí 2 roky pojí veliké přátelství i teď v dospělosti:-) Syn Filip,když mu bylo 12 let a narodil se Maty,žárlil a myslím,že malé kluky dlouho přijímal:-) Nebojte,zvládnete to:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé to to uteklo, přeji hodně sil a držím palce! Věřím, že to s Bobíkem zvládnete. Moji kluci jsou od sebe o necelé dva roky, ze začátku to byla pohoda, miminko jen leželo a spalo a starší bráška ho opečovával, horší to bylo, když mrňous začal lést a "míchat se do jeho věcí", teď jsou staršímu 4 a mladšímu 2 a jsou spojenci, ale taky se už umí poprat ;-), někdy to bylo náročný, ale neměnila bych a šla do toho znovu. Tak pohodové sžívání a zdraví celé rodince, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujem, Market. Jsem na to zvedava. Kamaradky mi taky rikaly, ze je to pak horsi, kdyz se zacne pohybovat. No, uvidime:)) Snad nam z toho s manzelem nahrabne, protoze babicky mame daleko....

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, moc moc držím palce ať vše proběhne bez komplikací a co nevidět jste s malým prckem doma! Hodně štěstí nejen do blížícího porodu, ale hlavně po něm! Bude to fuška, ale jsi super máma! Zdravím na dálku. Opatrujte se! Pá L.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petro, taky držím palce, ať všechno v pohodě zvládneš, jste oba v pořádku a jizva moc nebolí. První mám taky císařem... Kamarádka mi poradila, ať to uděláme tak, že mimino přinese sourozenci z porodnice jako dárek nějakou hračku. U nás to fungovala parádně, tak Ti to třeba taky pomůže. Držím palec, pa J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, diky za tip. Vyzkousim. My uz BObanovi poridili miminko s postylkou, jakoze aby mel taky svoje mimco (nekomu v okoli to taky zabralo). Postylku uz stacil rozstipat, mimino tak nejak toleruje. Jsem teda zvedava, co zabere:))))

      Vymazat
  6. Držím palce ať vše dopadne v pořádku, jizva ať se rychle hojí a Bobík vezme bráchu pod svá křídla! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Péťo přeji nádherného kluka a oběma jen a jen zdraví a brzké zhojení .Také jsem dvojitá císařovna:o)), tak vím, o čem píšu...a taky přeji hodně štěstí! Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, to je ale krasny termin ta cisarovna. To zacnu pouzivat. A dekuju!

      Vymazat
  8. Držím palce, ať je všechno v pořádku a potom ať probíhá hojení i sžívání co nejlépe!

    OdpovědětVymazat
  9. Držím palce, Peti :) všetko bude v poriadku :) teš sa a nalaď sa na to :)

    OdpovědětVymazat
  10. Drzim palce,at je vsechno v poradku! A neboj, dve jsou fakt v pohode;).

    OdpovědětVymazat