pondělí 23. března 2015

První velikonoční

Nezdá se to, ale Velikonoce jsou tu za 14 dní ! A tak začínám pomalu dělat velikonoční výzdobu. Používám na ní víceméně jen vyfouklá vajíčka, protože mi přijde zbytečné si kupovat umělá. Dírky mi v nich nevadí. 
Už několik týdnů si vyfukuju vajíčka, abych měla dost materiálu. Peču skoro obden, takže jich je dost. Jen těch bílých není vždy nejvíc. Vejce beru přímo ze slepičárny, která je ve vedlejší vesnici, takže to jsou krásná velká vajíčka.
Nedávno jsem byla v drogerii a zrovna tam měli zbytek laků ve výprodeji. Tak jsem si koupila jeden měděný a hned jsem věděla co s ním provedu. Myslím, že na vajíčkách vypadá dost dobře. Ostatní vejce jsem k nim jen pokreslila fixou. 
Narcisky mi už odkvetly, ale ještě jsem je nedala na zahradu, takže mi stále slouží na okně. Už jsou ale tak přerostlé, že je musím zasadit.
Ještě chci umotat nějaký věnec na vrata, tak uvidím, zda to při tom šrumci s dvěma prckama stihnu. Přes den to moc nejde a večer poslední dobou usínám spolu s dětma při uspávání... Asi ta jarní únava:)
 


10 komentářů:

  1. To je nádhera, vajíčka se ti moc povedly! :)) Narcisy mám tady taky už extra přerostlé, dneska asi poputují do hlíny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vajíčka som ešte nerobila, ale chcela by som tento rok vyskúšať, vyzerá to celkom jednoducho tak snáď sa mi podaria, tie tvoje sú uchvatné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, dekuji. Je to velmi jednoduche. Jsem zvedava jaka nakonec udelas. Snad je postnes aspon na IG.

      Vymazat
  3. Krásná vajíčka a vůbec celá dekorace na okně. Krásné jarní dny Anička

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Dekuji. Mam jednoduche a idealne prirodni dekorace nejradeji.

      Vymazat
  5. Nádhera !!!! Taky jsem o víkendu zkoušela lak na nehty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, Evi. Ja zkousela i ten zpusob ponoreni do vody s lakem. Mozna dam taky prispevek.

      Vymazat