čtvrtek 4. června 2015

Chuťovky

Příští týden má Bobík druhé narozeniny a já pomalu plánuju (teda už delší dobu), co dobrého k snědku připravím. V Pinterestu mám spoustu nápadů, takže udělám něco z nich a k tomu naše tři rodinné stálice, koláč quiche (tentokrát ho asi udělám ve formě mini koláčků/muffinků),nepečený jahodový chessecake a čoko mousse . Je to super, že narozeniny připadají zrovna na sezonu jahod. Náš záhon je jich plný.
Je to vždycky fuška, to všechno stihnout připravit. Ale na oslavu přijedou naši, takže aspoň pohlídají děti a já budu moct řádit v kuchyni. 
Ještě je potřeba pořešit dort. Mám pořád tři favority a nevím který. Asi si střihnu a nebo nechám Bobíka si vybrat podle obrázku. Tak to občas dělám.

 

Ovoce samozřejmě nebude chybět. A kromě jahod hlavně meloun a taky banán (ten má Bobík moc rád)!
A taky vyrobím nějaké ty dobré domácí limonády. Mátu a meduňku už na zahradě taky mám. 

6 komentářů:

  1. Pěkné inspirace, držím palce ať se ti všechno podaří :) Nechceš někdy přihodit recepty na vaše osvědčené dobroty? ;)
    Jinak já mám v uplynulých dvou víkendech za sebou úspěšně chystání dvou oslav, slavila jsem předčasně kvůli blížícímu se termínu své narozky, které budu mít teď v červnu. Najednou to nešlo, je nás moc takže vždycky slavíme nadvakrát..
    Tak ať žije Bobík! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, Kami. Zkusim hodit recepty po oslave, jestli se mi to podari tak, jak si predstavuju. Tobe dodatecne (nebo predcasne) gratuluju a preju silu na dny nadchazejici. A taky se tesim, jestli ukazes na blogu mimco:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Diky, taky jsem se inspirovala. Takovych chutovek mam doma v ruznych kucharkach a sesitech spousta, ale tak aspon mam taky neco takhle pohromade online:)

      Vymazat
  3. Inšpirovala som sa !

    OdpovědětVymazat