sobota 12. září 2015

Víkendové relaxační setkání


I já jsem byla jednou z těch, která byla pozvaná společností Bepanthen na Bepanthen party pořádanou pro blogerky maminky.
Akce se konala minulou neděli v prostorách resortu Modrá Stodola v Horoměřicích u Prahy a byla velmi pěkně připravená.
Já dorazila spolu s Bruníkem, Bobík na nás čekal s velkým Bobem doma.
U vstupu, kde nás vítala pořádající agentura, každá blogerka, případně i její dítko, dostala visačku se jménem a mohla se tak vrhnout na seznámení s ostatními maminkami. Byla jsem moc ráda, že jsem holky mohla poznat osobně.



V úvodu produktového povídání jsme si vyslechly velmi pěkně vedenou přednášku o výrobcích značky Bepanthen, při níž jsme se dozvěděly spoustu zajímavého a sdělily si i osobní zkušenosti s touto značkou. Nejvíc mě zaujal Bepanthen Sensiderm Krém, který mohou používat těhotné a kojící ženy, ale i úplně nejmenší děti. U nás problémy s pokožkou a ekzémem trápí nejen mě, ale i Bobíka, takže tento krém určitě vyzkoušíme. Novinkou pro mě byl krásně vonící a dobře roztíratelný krém proti striím (který zatím nepotřebuji, ale až zhubnu nabraná kila, kdo ví) a také dezinfekční a hojivý krém Bepanthen Plus na drobná poranění ale i depilaci a epilaci, který by neměl chybět v lékárničce každé rodiny. 
Moje osobní zkušenost s Bepanthenem je jen s klasickou variantou Bepanthen Care mast, kterou jsem kluky preventivně mazala a Bruníka stále mažu. Velmi dobrou zkušenost s ním mám ale i na obyčejnou vyrážku v obličeji či pod krkem. Navíc, k mé spokojenosti, došlo k inovaci uzávěrů krémů. Už nejsou šroubovací, ale se zaklapovacím víčkem, takže by nemělo nastat honění víčka po celém bytě:)




Celou akci umocňoval nádherně připravený candy bar z dílny Great Moments s vyhlášenými Lelí´s Cupcakes a příjemným rautem. Dezertíky ve tvaru paletky neměly chybu.



Po skončení přednášky jsme měly možnost nechat se nalíčit od profi vizážistky Markéty Smutné a potom se zvěčnit i s dětmi profi fotografem Honzou Martincem. Já jsem se opět poučila, které barvy mi sluší a jak zamaskovat nebo spíš moc nazamaskovávat moje pihy a poporodní skvrny, které se mi objevily. Fotky se velmi povedly. Ostatně jako celý fotoreport z akce. Navíc jsme si hezky popovídaly i se stylistkou Betty ze Zoot.



Pro mě to byl navíc obrovský relax, protože babičky máme daleko, a tak s hlídáním je to trochu složitější. I proto jsem velmi přivítala, že se akce konala v neděli.



V zadní části místnosti byl navíc vymezený prostor pro děti s bohatým programem - skluzavka, výtvarka, zdobení cupcakes, kreslení na obličej aj. Nakonec mi bylo docela líto, že jsem nevzala Bobíka, aby si pohrál s dětmi nebo se zapojil do velmi hezky připraveného programu s milými mladými chůvičkami.
Jsem moc ráda, že jsem se této akce zúčastnila a Bepanthenu tak děkuji za pozvání. Dozvěděla jsem se spoustu novinek a poznala mé oblíbené blogerky osobně. Víc takových akcí:)




6 komentářů:

  1. Hmmmm to vypadá moc dobŕe:-)... A krásné fotky. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, bylo to moc fajn. Takovy relax a hýčkání, coz se na te materske "dovolene" hodí.

      Vymazat
  2. Krásná akce, krásný rautík.... a Tobě to MOC sluší!!!
    Bepanthen je fajn. Taky znám jen care mast, tak je pro mě novinkou, že dělají i něco jiného... :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, pani vizazistka me trochu vytunila a dobry fotograf taky dela sve:) Cele odpoledne bylo moc krasne pripravene.

      Vymazat
  3. Moc sa mi tam páčiš, si záhadne krásna...:-), samozrejme s Bruníkom :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, Alenka. Jak jsem psala, vizazistka me trochu vylepsila a dobry fotograf udelal sve:) A taky jsem si dole ořízla tu fotku, teda to bricho jsem chtela napsat:))) Bez toho bych tu fotku ani nemohla zverejnit:)

      Vymazat