čtvrtek 19. listopadu 2015

Hruškový se smetanou

  
Nedá mi to, ho sem nedat. Je totiž táááák dobrý. A navíc i hezky vypadá. Hruškový koláč se smetanou.
Recept mám odsud. Jen ten můj nevypadá až tak hezky jako ten v odkazu. A víte proč?
Píšou tam, že do smetany se má přidat skořice, ale připadá mi, že jí tam snad autor ani nedal. Já ji dala a ona samozřejmě vyplavala na povrch, takže koláč vypadá jak připečený, ale není. 
A hlavně je strašně dobrý. O poslední kousek jsme se doma málem "poprali".   
A pokud se vám nelíbí tenhle, ještě tu mám další dva, tady a tady



15 komentářů:

  1. Petro, to je skvělý recept, koláč máš moc hezký, věřím, že i moc dobrý. Musí zkusit, dík za recept Ivana

    OdpovědětVymazat
  2. Ja vravím to isté, mám hrušky, skúsim...
    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skúsila, výborné !!!!
      Obmena, bez smotany (nemala som) s vyšľahaným bielkom, so žĺtkami, s javorovým sirupom, škoricou, vanilkovým tvarohovým krémom :-)

      Vymazat
    2. Vyborne !!! Takze jsi z toho udelala uplne jiny recept a ten zase vyzkokusim ja. Akorat nemam ten javorovy sirup, takze to bude zase neco jineho:))))

      Vymazat
  3. Vypadá nádherně, takže asi i tak chutnal :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jujky všechny tři koláče vypadají úžasně, jeden hezčí vedle druhého. Koláč se smetanou jsem ještě nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  5. Pokial je taky dobry ako vyzera. Na fotke vyzera trochu ako z ineho sveta.

    OdpovědětVymazat
  6. Petra mas preklepik v nadpise. Velmi recepty necitam, lebo nerada peciem ale zaujal ma nadpis. Peciem len ked chcem nieco neobvykle vyskusat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za upozorneni. Jiz jsem upravila. A ja se jdu kochat k tobe:)

      Vymazat