pondělí 9. listopadu 2015

Tip na výlet: Netradiční výlov rybníka v duchu "house music"


Jsem holka z jižních Čech, která vyrostla mezi rybníky, takže výlovy, to je moje gusto. Vím, jak to při nich vypadá, voní a jak se co dělá. 
A tak, když jsme opět nestihli výlov u babičky a dědy a já v sobotu, kdy bylo tááák nádherně, hledala, kam bychom mohli vyrazit na výlet, narazila jsem na výlov rybníka v Kolči u Kladna. Pozvánka lákala na netradiční výlov, zakoupení ryb, sokolníky, občerstvení zdarma, opékání buřtů a hudbu. 
Lovil se místní malý rybníček. Už při příjezdu do vesnice nás hudba vedla. Ovšem ne ledajaká hudba, ale pořádná house music a to tak, že dost dobrá ! Na místě se děti mohly pokochat a vylovit kapry z kádí, prasknout rybí dušičku a nebo jen pozorovat kuchání kaprů. Pár kaprů také dostalo svobodu a šlo zpět do vody. Na akci byli i sokolníci s několika druhy dravých ptáků a také sov. Daly se tam opékat buřty, pivo, svařák a kdo ví, co ještě, bylo zdarma. A počasí bylo božské. Dvacet stupňů a jasno.
Já se při vlnění v rytmu house vrátila do svých mladších let a nejraději bych tam zůstala celý večer, kdybych ovšem nebyla s dětmi.
Takový výlov jsem tedy ještě nezažila. Takže pokud bude příští rok znovu, jedem zas.
Stihli jste letos také výlov nebo vás tyhle akce nechávají chladnými ?



 


hned vedle stánku s občerstvením měl stanoviště dýdžej




 

2 komentáře:

  1. Peťko, krásné fotky.Výlovy rubníků patří k podzimu. Taky jezdíme na jeden oblíbený :-) Krásný den! Petra z hájenky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, dekuji za nakouknuti:) Ja vylovy miluju. A tebe uz jsem si take ulozila do oblibenych.

      Vymazat