čtvrtek 28. ledna 2016

Tip na výlet: Příběh papíru

To takhle jedeme o víkendu kupovat velkýmu Bobovi džíny do Kladna, až skončíme v OC Šestka. Na Kladně totiž měli jen samé slimky, takže jsme skončili v Praze, aby si ty slimky které nechtěl, koupil tam a do Kladna se pak za týden vrátil a koupil si ještě jedny i tam:). Ještě, že já nakupuju v sekáčích. Na mojich tlustých sloupech by slimky vypadaly šíleně (zvlášť teď v mém extra tlustém období).
No a právě v OC 6, které je hodně mrtvý centrum, což mi ale dokonale vyyhovuje, protože nesnášim davy, jsme narazili na hezkou výstavu Příběh papíru. Kromě výstavy je tam i docela velká dílna pro děti, ve které si děti mohou vystříhat a sestavit několik papírových modelů, přečíst si něco o historii papíru, o třídění odpadu, podívat se, jak vzniká papír, napsat si něco na psacím stroji nebo brkem. A nebo si jen tak hrát v papírovém domečku či hradu. Případně si tam zaskákat na trampolíně, protože hrací zóna na shopping mallu je uzavřená:(
A jako bonus se můžete na střeše centra podívat na starty letadel z přilehlého letiště.
Více info ZDE. 

Výstava Příběh papíru










Na několika místech OC jsou vystaveny buď malé (ve vitrínách) nebo velkoformátové modely hasičů, motorky, trasformerů, rakety a dalších. 



 

Žádné komentáře:

Okomentovat