pondělí 30. května 2016

Pivoňky v černozlaté


Pivoňky nesmí v květnu nebo červnu na blogu chybět. Zatím nám kvetou ty sytě vínové. Světle růžové už mají také poupata, ale potřebují ještě čas. Ostatně, více jsem o nich psala vloni v malém květinovém seriálu ZDE.
Využila jsem pro ně tyhle nové černozlaté kameninové vázy a taky náš znovu používaný konferenční stolek. Ten byl totiž asi na dva roky rozebraný a uklizený, aby se o něj děti nezranily.

A co se váz týká, zjistila jsem, že mám doma skoro všechny vázy skleněné, čiré (kromě bílého keramického džbánu, který jsem si přivezla jako jeden ze suvenýrů z londýnského antiku). Nikdy jsem nad jinými ani moc neuvažovala. Sklo je takové čisté. 
Až  jsem pak u Jany na skleníku uviděla její DIY načerno přetřené Ikea vázy a zamilovala jsem se do nich. Než jsem si doma ovšem stačila úplně stejnou vázu, kterou jsme měla doma dvakrát, přetřít, děti mi jí rozbily. No a pak jsem viděla tuhle sérii v KARE a bylo jasno. I když těch váz tam je mnohem víc. 
A protože jem strašně nerozhodná a nevěděla jsem kterou, tak jsou u nás hned dvě.
Podobně to mívám i s oblečením. Jakmile mi nějaké tričko dobře sedí, jsem schopná si ho vzít ve třech barvách. Tohle chování je sice typické spíš pro muže, ale já to tak prostě mám.

Osobně se mi víc líbí série v provedení mosaz než ta měděná. A tak jsem vzala jednu vázu nižší baňatou na bohatší puget a jednu vyšší, kam jsem dala poupata (zbytek rozkvetlých mi totiž minulý týden pomlátily ty velké bouřky). K našemu kovovému stolku a dalším kovovým doplňkům se hodí. 
Líbí se vám takový typ váz ? Jaké vázy upřednostňujete vy? 



Tento příspěvek je sponzorovaný a vyjadřuje pouze moji osobní zkušenost a názor na danou věc/ produkt/ službu.

8 komentářů:

  1. KRÁSNÉ VÁZY..ORIGINÁLNÍ A NEOTŘELÉ..ILA

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne vázy, dizajnové, elegantné. Mám najradšej číre sklo, ale veľa používam aj kryštálovú po babke pre tvar.Keby som sa mala rozhodnúť tak určite tú baňatú by som brala. Inak zničím obľúbené topánky a keď ich ešte náhodou majú, tak kúpim ďalší pár. Minule som si kúpila po týždni tie isté nohavice, lebo keď zničím, aby som ešte mala také isté. No a trochu som pribrala a v skrini mám 2 rovnaké nohavice ktoré neoblečiem. Ale ja do nich určite schudnem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věci po babičkách jsou nej:) Já občas kupuji i věci stylem " do toho se zhubnu"...vetsinou neuspesne...

      Vymazat
  3. Také mám v oblibě co nejjednodušší materiály jako je sklo. Černo-zlatá kombinace působí nádherně, elegantní dekorace. Ani bych k tomu nepotřebovala květinu.. :D :) Pěkné!

    BLOG Corculum♥
    Instagram @stepanka_t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je pravda, vazy tvori dekoraci i samy o sobe. Ja zlatou nikdy moc nemusela, ale tohle se mi libi moc. Diky za navstevu:)

      Vymazat
  4. Krásné vázy a krásné pivoňky. Já mám zatím jen poupátka, ale už se těším na tu krásu také. Hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  5. zajímavé vázy :) já nejradši čisté sklo, ale i broušené, teď mám jeden květ pivoňky v hnědé keramické vázičce, nám už odkvétají

    OdpovědětVymazat