pondělí 2. května 2016

Z víkendu


Čarodějnice mám hrozně ráda. Už odmalička. Byl to vždycky den, kdy jsme mohli být déle venku a natajňačku zkoušet kouřit a srkat pivo. V době dospívání to pak dostávalo ještě další rozměry...
S dětmi to je všechno zase úplně o něčem jiném. Už asi tři roky jsem si v klidu nedala ani to pivo, protože většinou celý večer běhám za dětmi, aby se mi někde nezaběhly. Letos jsme tedy jeli k našim, abych si to trošku vynahradila.
V sobotu se udělalo naprosto nádherně a celý den bylo opravdu horko a jasno. A tak jsme se všichni docela pěkně opálili. 


Ráno jsme s Bobíkem vyráběli papírové čarodějnice a odpoledne jsme byli na dětských Čarodějnicích, které pořádala místní parta mamin a tátů, mých bývalých spolužáků. Pro děti byla připravena spousta aktivit a rodiče relaxovali u pivka a klobásy. A já si hezky popovídala s holkama ze základky.
Večer jsme šli na další Čarodky pořádané městem. Tam to bylo trochu slabší, a tak jsme byli poměrně brzy doma.



střílení byla největší zábava

Bobík učí Bruníka bourat bábovičky:)


Zároveň jsme slavili svátky našich dvou Bobíků a toho malého jsme ostříhali. Strašně rychle mu rostou vlasy a má jich tolik, že ho potom vždy v noci svědí hlava, když je nemá úplně nakrátko. Já se ho stříhat neodvažuji. Případně jen lehce zastřihuji ofinu. Ale kompletní sestřih mu vždy dělá babička.
Celý víkend jsme zkrátka strávili venku v krásně rozkvetlé přírodě a nasávali sluníčko. A buřty taky byly. Jím je tak maximálně dvakrát ročně, takže jsem si je fakt vychutnala.  
V neděli pak nechyběla rodinná líbačka pod rozkvetlou jabloní. 

 





 



Jaké byly vaše Čarodějnice?

5 komentářů:

  1. Peti, to byl pořádný oheň!Krásné fotky! Hezký den. Petra z hájenky

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, Péťo :-) Vy jste takoví pohodáři :-)

    OdpovědětVymazat