čtvrtek 30. června 2016

Malá růžová


Prorůstá k nám ze sousední parcely, tedy vlastně louky a pak nám také roste u silnice před domem. Tahle krásná planá růže. Květy nejsou velké, ale jsou bohaté a mají jemnou růžovou barvu. Ve váze tvoří krásnou kytici. A jak jinak moc růžové růže nemusím, tak tyhle plané malinké jsou nádherné.
Ve váze sice moc dlouho nevydrží, ale i za tu chvíli to stojí.



Nejdřív jsem je dala do ložnice na noční stolek, ale jakmile je zmerčili kluci, hnali se je otrhávat, vyndavat, přemísťovat, takže nakonec skončily opět na jedné z komod, protože okno už je také nebezpečný prostor pro jakoukoliv dekoraci. Jak já se těším, až budou kluci trochu starší a já si opět dám věci tak, jak budu chtít, pověsím záclony (aniž by mi je kluci strhávali, zacuchávali, věšeli se na ně), dám velké květináče na zem (aniž by mi z nich kluci nevynášeli zeminu nebo v nich nehloubili jámy a nezapichovali tam všechno možné), sundám bezpečnostní zámky ze skříněk, umělohmotné rohy a budeme zase žít jak "normální" lidi:)) Někdo tak žije i s dětma a já všechny takové domácnosti obdivuju.




7 komentářů:

  1. Kytičky nádherná...miluju růže v jakékoliv podobě...ať ty šlechtěné nebo i obyčejný šipek...moc jí to u vás sluší...a nejste v tom sama...není to tak dlouho, co jsem to.mela doma také tak...dnes klukům skoro 15... ještě dlouho jsem nacházela v květináčích zahrabane dinosaury. :0) krasny den, a hlavně ať jsou děti zdravé...Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ruze mam take rada, ale pivonky vedou:) S detma je to asi vsude stejne:) Jednou na to budem jeste vzpominat, ak pise nize Marcela. Preji take zdravi vasim klukum a krasne prazdniny. DIky za navstevu.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ono to urcite prijde a jeste budeme vzpominat...
    Ruze jsou nadherne. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak. Jeste budem rady vzpominat. Vetsi deti, vetsi starosti:)) Aspon se nenudime...

      Vymazat
  4. Asi jsem měla štěstí,ale s tímhle jsem neměla doma problém. Kluci si dali vše rozumně vysvětlit a hry probíhaly jen v pokojíku na koberci nebo venku na zahradě. Ivča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás kluci ještě svůj pokojík nemají, takže obývák je jedna velká herna. Ale jsou zvídaví, a tak je všechno zajímá, všechno chtějí vyzkoušet, jak funguje. O to víc venku nebo u táty v dílně. Nářadí, to je něco!

      Vymazat