pátek 14. října 2016

Pod stromeček #1: Mega traktor



Vánoce jsou skoro tu, a proto mám již tak nějak v kostce naplánováno, co pod stromek klukům pořídíme. Bruník má navíc hned začátkem ledna druhé narozeniny, seznam je tudíž o to ví obsáhlejší. Jsem ráda, že mohu při pořizování z části využít e-shopy, se kterými v rámci blogu spolupracuji. V průběhu podzimu proto budou na blogu recenze vybraných hraček či dětské výbavy, takže témata spíš pro maminky. 

První dárek je opravdu velký a také vyloženě klučičí. Je to mega traktor. Přesně takové velké modely najdete na www.bruderland.cz, kde jsme traktor s radlicí pořídili. Máme tenhle model
Doma už asi dva velké modely aut máme. Jeden klasický traktor a pak hasičské auto. Trochu jsme se o ně tenkrát při pořizování báli, ale musím říct, že se k nim kluci, k mému překvapení, chovají hezky. I to byl důvod, proč jsem se neobávala tak krásný model objednat.



Nejdřív jsem u kluků udělala nenápadný průzkum s tím, které auto by se jim líbilo a myslela jsem, že to bude stoprocentně bagr. Mají už jeden na zahradě a hodně si s ním v létě vyhráli. Ale nakonec si vybrali právě traktor s radlicí. No, spíš mi připadá, že si myslí, že je to bagr, když to má tu radlici, ale tak budiž.
Když dorazil, zjistila jsem navíc, že je to opravdu bytelný kousek. Samotný výběr v e-shopu však až tak jednoduchý nebyl. Těch traktorů je tam fakt hodně, jeden hezčí než druhý. 



Traktor je fakt macek. Dlouhý je nějakých 45 cm. Má pohyblivou čelní radlici, tzv. prodloužený volant a otevírací kabinu i kapotu. Radlice má tři polohy. Uvedení do jiné polohy jde trochu ztuha a provází ho cvaknutí, což mě nejdřív trochu polekalo (bála jsem se, že jsem zase něco ulomila:)), ale je dost možné, že se to časem "ochodí". Má i externí volant, takže ho lze ovládat přes střechu.


1. otevírací kabina, 2.výškově nastavitelné tažné zařízení, 3. ovládání kol, 4. přídavný volant - externí řízení


externí řízení traktoru
Líbí se mi také, že v e-shopu můžete nakoupit ostatní příslušenství (jako třeba dřevo nebo balíky slámy apod.), figurky, ale i náhradní díly, což je super. 

Traktor dostanou kluci až pod stromeček a bude to jejich společný dárek. Myslím, že alespoň jeden velký model auta by měl mít doma každý kluk. My ten první kupovali pro kluky, když byl mladšímu ani ne rok a zatím přežil bez úhony, i když s ním občas Bruník hodil o zem. V létě si ho brali si ho i ven, tedy kromě písku. 

A protože Vánoce tu jsou opravdu za chvíli, mám pro vás 10% slevu na nákup u BruderLand. Vybírat můžete ZDEKód pro slevu je home style.



Tento příspěvek je sponzorovaný a vyjadřuje pouze moji osobní zkušenost a názor na danou věc/ produkt/ službu.

2 komentáře:

  1. Bruder ma hezke hracky, taky doma neco mame. Uz take porizuji Vanoce, nejak moc se to blizi, jupiiii:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak. Jsou to krásné modely a bytelné hlavně. To je pro ty "dětské likvidátory" důležité. A hlavně tyhle velké modely jsou pak pod stromečkem dost efektní dárek:))

      Vymazat