pondělí 17. října 2016

Podzim u nás


Tak jsem nakonec ty podzimní dekorace také zvládla. Po týdenním nepřetržitém pobytu doma s nemocným Bruníkem jsem se během slunečné soboty vrhla na to, abych si vytvořila podzimní věnec a také truhlíky na okna.





Byl to takový momentální nápad. Do truhlíků jsem si v lese nad domem posbírala klacky, na které jsem naaranžovala nějaké podzimní dekorace, které používám skoro každý rok a to vše doplnila břečťanem, kdoulemi, oříšky a šiškami. 
No a věnec je korpus, který používám už asi dva roky a jen mu obměňuji dekoraci. Korpus z psího vína jsem omotala břečťanem a doplnila větvičkami skalníku, mochyní, oříšky a šiškami. Věnec nechám také venku kvůli jedovatému skalníku. Doma by ho chtěl Bruník jistě ochutnat.





Jak jste na tom s podzimní dekorací vy? Už máte?

16 komentářů:

  1. Krásné to máte! Já zatím nic... a myslím, že už to tak zůstane a půjdu pak rovnou do vánočního :D . Ještě, že mi manželova maminka dala alespoň věnec na dveře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Hani. Já o tom "jít rovnou do vánočního" taky uvažovala, ale pak jsem potřebovala po tom týdnu nemoci nutně do přírody a bylo jasno:)) Jinak věnec stačí..

      Vymazat
  2. Téééda,můžete to určitě dělat na kšeft ;-) Moc povedené.Já už mám taky splněno,včetně kamarádek.Čas hrozně letí a za chvíli už budeme shánět baňky :-).Krásné podzimní dny přeju.H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Hani:) Tak to gratuluju, pokud děláte ještě i pro kamarádky! Na Vánoce už taky myslím. Jsou tu totiž hned..Vždycky to hrozně rychle uteče ten podzim.

      Vymazat
  3. Tak dekorácie sa Ti podarili...ja som sa zmohla na malý venček na bránku...a nejaký ten vres a dyne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem, Marcelka. Já myslím, že věneček a vřesy k podzimu patří. Stejně jako dýně, takže máš splněno:)

      Vymazat
  4. To je teda náááádhera. Hezký podzim :-) D.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petro, parádní :) Hlavně ten věnec. Je obrovský, že? Krásné dny, iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Větší je, těch 30cm minimálně má. Ale už je takový seschlý a křivý ten korpus, tak jsem to musela břečťanem zahladit😁

      Vymazat
  6. Lucie Meláková17. října 2016 v 16:54

    Nádhera, moc se mi to líbí. Já si udělala věnec na dveře z vinných korků. Vypadá jako tady na obrázku, akorát s rudou stuhou: http://www.chytrazena.cz/vyzdoba-oken-a-dveri-aneb-jak-si-zkraslit-domov-35321.html Ale příští rok musím zkusit "přírodní" vzhled, jako máš ty. Fakt nádhera :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Luci:) Korkový věnec mám taky už nějakou dobu v plánu. A plno dalších věcí, ale ten čas kdyby na to byl.

      Vymazat
  7. Nádherné dekorace..... K nám letos podzim ještě nezavítal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji:) Ale až zavítá, to bude určitě nááádhera, jak tě znám !

      Vymazat