pátek 9. prosince 2016

Kruhový vánoční


Původně to měl být lapač. Proto je kruh také obmotán bílou vlnou. Jenže jsem doteď nebyla schopná ho vytvořit a kruh pořád jen přemísťovala z místa na místo (má totiž 40 cm v průměru, a tak se nikam pořádně nevejde). A pak mě popíchla Markéta, u které jsem tyhle krásné "věnce" viděla (a mám dovoleno opisovat), ale také má bohatá nástěnka na pinterestu ZDE a vytvořila jsem z mého kruhu tedy toto. 



Přidala jsem bílá peříčka, ať to má zase trochu jiný nádech, túji, protože ta se do kruhu, díky tomu, že má měkké větvičky, nejlépe tvaruje a pak větev. Musím říct, že tohle aranžmá s kusem větve v kruhu se mi dost líbí. Už jsem si jeden kruhový závěs s větví dělala. K vidění u mě na IG. Asi ještě něco spáchám, ale už ne vánočního, ale klasického, v přírodním duchu, pro celoroční použití ...
Jak se vám tenhle typ dekorace na zeď líbí ? 



Musím říct, že fotit u nás doma něco na zdi je skoro nemyslitelné. To jste ostatně viděli u adventního kalendáře pro kluky. Na tu zeď, kde tohle visí totiž nepadá skoro žádné sluníčko (resp. jen na ten stůl pod tím ), bydlíme totiž v ďolíku, a tak jsem to musela různě poupravovat. Líp to nešlo. Ale na blogu jsem to chtěla mít. Tak snad ty fotky nejsou tak moc pohoršující. 



4 komentáře:

  1. Líbí se mi moc!Krásné dny přeje Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Vytvořila sis originální vánoční dekoraci, kterou jen tak nikdo nemá a mě se moc líbí! :) S focením u nás doma mám také občas problém, obzvlášť teď, když jsou dny tak krátké a denní světlo nám vydrží cca jen do 16 hodin..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Luci. To světlo je v zimě děs...Kdyby byl aspoň ten sníh, že?

      Vymazat