pátek 2. prosince 2016

První adventní okénko...



... a u nás v něm bylo "napsat dopis Ježíškovi". První adventní okénko si kluci otevřeli až po obědě, když jsme Bobíka vyzvedli ve školce, aby bylo více času. Přece jen ráno je to všechno honem honem a u nás teď hlavně o "meducínách" (Bruňa už přes měsíc pořád marodí a dnes se k němu bohužel přidal i Bobík) . Přáníčko si kluci tedy pečlivě napsali (tedy spíš nakreslili). Bobík chtěl auto a dům, malej dům. Bruňa taky auto. Prý stejně jako Boban. Přáníčka jsme pak dali za okno a světe div se, přes noc si ho Ježíšek vyzvedl. To bylo něco! 


Tady ještě kalendář visí nad sedačkou. Pak jsem ho z bezpečnostních důvodů přesunula na místo, kam kluci jen tak nedosáhnou.

Soustředěná tvorba dopisu:) Boban jedině červenou pastelkou. Červená, to je jeho barva...


Byla jsem zvědavá, jak budou kluci dnes reagovat na knížečky z kalendáře a musím říct, že ano, líbí se jim. Hurá...
Všechno jsem fotila silně v poklusu, takže kvalita fotek tomu odpovídá. Děs běs. Půlka bez blesku, půlka s bleskem, tudíž "filtr needed"...


Dnes už jsou marodi oba, i když na to nevypadají:( Noc byla krušná. Pračka jela o sto šest...
Hezkou druhou adventní neděli !

4 komentáře:

  1. Krasne zdokumentovane:-). M.
    A hlavne to zdravi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Marcel. Zdraví na prvním místě ! Snad budou brzy OK. Ještě, že nemají teploty...to je vždy děs...ťukám to, abych nezakřikla...

      Vymazat
  2. Teda u nás musela Emma čekat, až si Ježíšek dopis odnese, přes týden :). ... Také nemocní? U nás Tadeáš ode dneška antibiotika ... Nějak se toho nemůžeme zbavit, co? Tak snad to brzo u nás i u vás bude lepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čau Andrej:) To u nás lítá Ježíšek okolo každý den, takže si to hned vzal:))) Jinak Bruňa se v tom pořád plácá, už přes měsíc, chjo:(( A sem tam k němu "klempíruje" i Bobajs...Už aby byli fit. Potřebují ven, na vzduch, zvlášť když teď má být slunečno...Ať je Tadík brzy fit !

      Vymazat