čtvrtek 16. února 2017

Na ledu


Už skoro týden jsme každý den na ledě. Kluky to hrozně baví a hned jak se ráno vzbudí, ptají se, zda půjdou na led. Jezdíme tam hned po obědě, kdy s Bruníkem vyzvedáváme Bobíka ze školky. Na obloze azúro a to se to pak jezdí.
Tyhle fotky jsou z prvního dne, kdy stál Bobík na bruslích. Docela mu to šlo. Trochu obrečel těch několik pádů, které k začátkům patří, ale teď už to vůbec neřeší. Spíš je jen vzteklý, že spadne, že se mu nedaří jet bez pádu. To pak seká hokejkou do ledu, kope bruslema apod. Geny, no...:)





Hned ten první den byla na ledě holčička, která hrála hokej závodně a naprosto skvěle Bobíkovi vysvětlila techniku jízdy a jak si pomoct při vstávání a tak. Byla skvělá. A vůbec všechny děti. Na to, že jsme byli ve vedlejší vesnici, kde ty děti neznáme, úžasně mu všechny pomáhaly. Až mě to chvílemi dojímalo ta dětská soudržnost.
Asi po půl hodině už Bobík "hrál" hokej. Byla jsem na něj fakt pyšná ! Bruňda chtěl taky bruslit. Když jsme mu ale obuli brusle a on zjistil, že mu svírají jeho širokou nožičku, řval, že to chce hned sundat. Tak až příští rok.
Chodíte taky bruslit? Tohle počasí k tomu přímo nabádá...









5 komentářů:

  1. Ano, byli jsme také. Já asi po 20 letech a bylo to znát:-D Ale tím, že nám vyšlo jít několikrát, tak jsem se nakonec celkem rozbruslila :-) Teď už je ale led fuč a vyhlížíme jaro! :-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bruslení vždy milovala, akorát poslední roky toho ledu moc nebylo s na zimák nechodím. Tam se nedá pořádně bruslit... A jaro vyhlížím už asi měsíc😃

      Vymazat
  2. My to zatím nestihli a uz asi ani nestihneme, tak sand za rok. M.

    OdpovědětVymazat