pondělí 6. února 2017

Vyhlížím jaro

Čím jsem starší, tím víc mám ráda jaro. Dřív byl můj favorit podzim. To zahalování se do kabátů, šál a vrstvení, ale díky zimě, která je rok od roku delší (nebo mi to aspoň tak připadá), mám nejraději jaro. Hlavně slunce, energii. A pak taky to, že konečně zabořím ruce do hlíny a kochám se jarními kytkami, které nám zabarví zahradu. Jéé, už aby to bylo.
Ta moje skoro čtyřtýdenní neschopnost se hýbat (a nemožnost tak chodit s Bruníkem ven, takže kvůli mě chudák trčel doma) mě hodně zmohla a tak potřebuju paprsky jako sůl. V neděli bylo božsky. Strašně mě to nabilo. Asi abych přežila tu dnešní mlhu a smog.... Nerada si stěžuju, ale nemůžu si pomoct. 
Jaro kde jsi?


2 komentáře:

  1. Souhlasím! Letošní zima je hodně dlouhá, také se těším na jaro. Pořád si nakupuji oblečení do teplejšího počasí, tak jsem zvědavá, kdy si ho obleču. :D :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Peťul, kdo si počká, ten se dočká. :-) Mě zas přijde, že všechno neskutečně utíká, a tak tu jaro bude určitě coby dup a my si budeme moct užívat prosluněných procházek, lehkých svetříků, posezení na zahradě.... :-)

    OdpovědětVymazat