pondělí 13. března 2017

Pomaličku...


..začínám s velikonoční výzdobou. Všichni už ji vytahují, tak jsem také z velikonoční krabice vybalila pět vajíček. Tři porcelánová a dvě keramická. Ta porcelánová jsem zavěsila spolu s kočičkami na kůži k oknu a keramická do skromného zátiší na jídelním stole. K tomu narcisky, odkvétající kočičky, pár klacíků a je to. 
Myslím, že důvodem toho, že už všichni zdobí velikonočně je ta velká touha po slunci, teplu a světlu. Letos je ta zima sakra dlouhá a ne a ne se nás pustit. Sice už je asi třetí den krásně jasno, ale ráno mrazíky a po obědě se většinou zatáhne. Sranda to je... Jsem zvědavá, jaká sranda bude náš účet za elektřinu, kterou topíme...
Co vy a jarní nebo velikonoční výzdoba?






 


7 komentářů:

  1. Peto, moc pekne to mas, krasna jarni nalada. Ty svazane vetvicky - jak jednoduche a efektni zaroven. Hezky nafocene. Prima den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Marci. No, přírodní věci jsou pro mě top. Nejvíc parády a "energie" k tomu...

      Vymazat
  2. Letos nebudeme na velikonoce doma, takže to nijak moc neřeším. Každopádně topíme taky na elektřinu, tak jsem moc zvědavá na to překvápko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky ještě nevím, zda budeme doma nebo u babi a dědy, ale stejně budu zdobit. No, očekávání účtu za elekriku je u mě vždy dobrej adrenalin:))

      Vymazat
  3. Petro, já sice předvelikonočně tvořím, ale výzdobu ještě nemám - ještě je do velikonoc docela dost času. Spíš se orientuji na jarní dekorování, mělo by být už snad tepleji a ☼, tak se těším. Pa M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS:Velikonoce, samozřejmě s velkým V ☺☺☺ omlouvám se za překlep, M.

      Vymazat
    2. Jojo, času je ještě dost, to je pravda, ale mě letos popíchly příspěvky v jedné tvořivé skupině na fb, kde už jedou Velikonoce o sto šest:)) HLavně, aby sluníčko bylo. To je základ dobré nálady a jara vůbec:)

      Vymazat