čtvrtek 31. srpna 2017

Pro miminko.. DIY


Mojí drahé kamarádce se nedávno narodilo plánované mimi. A po dvou chlapečkách je to vysněná holčička s krásným jménem Meda. A já už pár měsíců plánovala, co jí pořídím jako dáreček k narození. Od začátku jsem totiž byla přesvědčená, že to bude holčička, i když rodičové si to nechali jako překvápko.
A tak jsem plánovala a vymýšlela. Chtěla jsem něco pěkného, ale také něco rukodělného, od srdce...



Tohle jsem vymyslela:
Nádherné plenky z dílny Mama Pocket Shop byly jasnou volbou od začátku. A že to jsou právě ty nejkrásnější kytičkové, tj. pro holčičku, to jsem nejvíc happy. Nejdradši bych si je nechala a třeba si s nima vytapetovala ložnici, ale ne, dala jsem všechny Medě:)
A to další, co jsem pro Medinku vymyslela, jsou věci z mojí dílny - dřevo-silikonové kousátko, silikonové (kojící) korále a potom čelenka s kytičkou, vyrobená z jemných bavlněných "špagátů". Všechno naprosto jednoduché věci, které dokáže "spíchnout" úplně každý. A co je na tom nejlepší, že to jsou věci tvořené od srdce a prostě originály...
K tomu jsem jí vypsala význam jejího jména a také jejího životního čísla a přidala osobní věnování, samozřejmě.
Mamina byla happy a malá Meda také, tak jsem měla radost.
Tak třeba se někdo, kdo tápe, co podarovat, inspiruje....

Co jste dávali nebo máte v plánu dávat novorozeňátkům vy? 



A takhle byla Medinka spokojená:)



8 komentářů:

  1. Teda to je nádhera! Ty plenky jsou moc krásné už je okukuji asi týden i když ještě mimi nemám :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne darčeky. Tie plienky sú úžasné.
    Ja som už dlho novorodeniatkam nič nedarovala, lebo som v okolí žiadne nemala. Ale keď sa narodila moja dcéra, dostali sme praktické darčeky či oblečenie.
    Zaujala ma čelenka. Ja sa tiež chystám vyrábať pre moju dcéru, ale nikde neviem zohnať peknú elastickú bázu čelenky.
    Nevedela som o vás, že robíte aj handmade, lebo na také veci musíte mať doma materiál...alebo ste si materiál kúpili a vyrobili na túto konkrétnu príležitosť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slavi, já mám eshop, kam dělám veškeré věci sama, takže handmade dělám a materiálu mám doma opravdu hodně:) Konkrétně tato čelenka je z bavlněných špagátů (pod tímto názvem se to prodává) a ty jsou elastické. Jsou to tedy takové jemnější, ne ty hrubé. A i z nich jsem udělala tu ozdobu - kytičku na tu čelenku a dozdobila stuhou a ještě menší kytičkou....

      Vymazat
    2. To som si doteraz nikdy na vasom blogu nevsimla, ze je tam odkaz na e-shop, tak si to musim detailne popozerat.

      Vymazat
  3. Krásné dárečky, krásné jméno! ;-) Také se snažím vždy vyrobit nějakou drobnost a mám radost, když je z ní radost. :-)

    OdpovědětVymazat