sobota 9. února 2019

Rok hojnosti, aneb začíná rok Vepře


Vloni nám vládl přátelský Pes, který byl o zlepšení mezilidských vztahů a celkové odvahy. Čínský rok 2019, ROK VEPŘE oficiálně začíná dne 5. února 2019 a potrvá až do 24. ledna 2020. Podle čínské astrologie nám rok 2019 přinese vlnu štěstí a bohatství.

Symbolizuje energii, tvůrčí elán, podnikavost, posiluje nové projekty a týmovou práci. Ambice budou hlavním motorem vaší činnosti. Ekonomické vyhlídky roku 2019 jsou povzbudivé, dostaneme příležitost, že jsme na pracovním trhu schopní, zajistí nám lepší podmínky a mnozí se dočkají ocenění. Bude se nám dařit v uměleckých, estetických a technických oborech, ve školství, průmyslu a zemědělství.

RODINA

Rok Vepře dává přednost rodinným hodnotám a domovu. Je považován za úspěšný rok pro založení rodiny, kvalitu rodinného života a vyrovnanější životní styl. Vnitřní síla a houževnatost Vepře zrychlí vaše tempo i nároky, bude vás popohánět k vyšším cílům, ke zvýšení kvalifikace v podobě kurzů či studia a notně se zapotíte. Nemá smysl něco uspěchat, dobrou obranou je vytvořit si jasný plán, v rámci kterého budete dodržovat životosprávu, pitný režim, přiměřený spánek, pohyb a pobyt v přírodě. To udělá své, přinese to spoustu pozitiv a popostrčí to váš osobní život. Rok Vepře klade důraz na důstojné uplatnění, odpovědnost, soulad citu a rozumu, nikoli na umanutost, nerozvážnost, riskování a náhlá vzplanutí. Smyslný a eroticky založený Vepř může najednou převrátit váš život úplně naruby.

LÁSKA

V oblasti vztahu to s námi trochu zamává. Mějte se na pozoru před výbuchy citu a vášně, které se objeví s probouzejícím se jarem a horkým létem a vymknou se zcela rozumnému uvažování. Planety varují, abychom si vybírali, s kým a jak se budeme stýkat, komu dáme svoji důvěru. Náročné období a nastalá situace by přinesla mnohá nedorozumění a nepříjemné následky. 
Pro osamělé osoby je největší motivací láska. Vězte, že vaše srdce je otevřené pro nové zážitky, jen musíte chtít, odbourat bloky. Podle planet máte jedinečnou možnost, seznámit se s vysněným idolem, který změní dosavadní běh vašeho života.

V roce Vepře je třeba emoce neustále korigovat, držet pod kontrolou a neztrácet smysl pro fair play. Nezapomeňte, že vaše jednání a každé slovo má váhu. Nedávejte nikomu sliby, o nichž předem víte, že je nemůžete splnit! Obrátilo by se to proti vám. Pamatujte, domov je vaše výsostné území a rodina k němu neodmyslitelně patří. Nepřenášejte proto domů starosti venkovního světa, naprosto se od nich odproste a užívejte si domácího pohody. Střežte si svoji psychiku i tělesnou váhu.

ZDRAVÍ

V roce Vepře si lidé rádi dopřávají a zahání stres tučným jídlem a laskominkami. Hvězdy doporučují střídmě ale pestře se stravovat a přidáte-li pohyb, váha půjde určitě dolů. Co vás může pozlobit: váhavost, podrážděnost, nevděk, pochybování o svých schopnostech, migrény, alergie, astmatické záchvaty, problémy v oblasti páteře, končetin, poruchy trávení a ledvin. Neopomíjejte signály, které k vám tělo vysílá, nepřeceňujte své možnosti. Pečujte o své tělo a duši. Zdraví je přece nezbytnou součásti spokojeného života. Duševní rovnováhu hledejte v přírodě. 

FINANCE

V roce 2019 bude ideální čas na to vhodně investovat peníze a zapracovat na svých majetkových poměrechRok vepře nás však může v mnohém překvapit, ale také nás může svádět k značným výdajům a zvyšování úvěru. Buďte ostražití ve finančních otázkách, udržujte si osobní zdrženlivost a příliš neriskujteStanovte si priority, neopakujte staré chyby. Snažte se před každým důležitým rozhodnutím načerpat dostatek informací. Vzít si ponaučení z toho, co se vám kdysi vymstilo.
Podle čínské astrologie byste se také neměli bát vykročit ze své komfortní zóny, neboť nové příležitosti vám mohou přinést spoustu dobrého. Čínský horoskop na rok 2019 sice přeje novým výzvám, ale riskantní podniky nebudou tak úspěšné, jako právě dobře promyšlené akce.  
Tento rok je významný tím, že zakončuje cyklus zvířetníku, je plný empatie, nových myšlenek, plánů a vnáší jasné světlo do vztahových i profesních zájmů. 

PRÁCE

Rok Vepře je synonymem pracovitosti, vytrvalosti, čirého vidění a intuitivní schopností, převést teorii do praktického života.
Připravte se na to, že oddychu od práce bude opravdu minimum a tím pádem poroste určitá psychická i fyzická zátěž. Hlavní je vidět věci v pravém světle a dokončit, co bylo započato. Chcete-li dosáhnout splnění svých představ a nadějí, musíte se osvobodit od netrpělivosti a nejrůznějších závislosti, které mají nepříznivý vliv na vaše zdraví

Na samém počátku roku 2019, zvažte všechny své plány na výdaje. Čeká vás mnoho jednání, nových kontaktů a důležitých smluv, ale mohou se i objevit různé nástrahy. Stanovte si jasné mantinely, kam až můžete zajít a vsaďte na ověřené kontakty. Finanční transakce si vyžádají víc ostražitosti a opatrnosti. Budete-li mít předem jasno, co chcete, budete vlastní rozpočet ovládat vy a nikoli on vás. Pošetilé nápady kolem investování peněz rychle zažeňte, jen věci prověřené mají naději na úspěch.

Objeví se i další příjemné zprávy, rok Vepře je příslibem pro cestování, společenské, kulturní a sportovní vyžití, zásnuby, vyzvánění svatebních zvonů, nákupy, prodej, budování obydlí a přírůstku do rodiny. Nemusí jít pouze o děti, může se jednat o zvířecí mazlíčky. Samozřejmě, že na vás dolehnou i jisté starosti, mohou přijít i nečekané problémy a malicherné půtky. Nenechte se psychicky rozhodit! 

Zachovejte si střízlivé uvažování, smysl pro humor a nezabývejte se myšlenkami na odplatu, která nemá smysl. Základní kámen úspěchu je: pozitivní mysl, pružnost, tolerance, přizpůsobivost i opatrnost a nepodceňujte ani svůj vzhled. 

Tak snad zase budeme všichni šťastní :)


Zdroje: ZDE a ZDE

3 komentáře:

  1. Děkuji za podrobný výklad, zní to dobře,těším se, co mi rok 2019 přinese.Kdyby to zůstalo tak,jako loni, tak bych se nezlobila, bylo to fajn:)
    Krásný rok.
    I.N.

    OdpovědětVymazat
  2. Pořád jsem se neměla k tomu si vyhledat, co nás čeká, takže díky za článek! A snad se budeme mít krásně a budeme bohatí (hlavně uvnitř).

    Měj se krásně!

    ByGabra

    OdpovědětVymazat