úterý 26. listopadu 2019

"Šoprbegy" a jízda zdarma


Mám teď na krámku akci na kabelky. Ke každé kabelce okrasný střapec zdarma. Akce končí už tento čtvrtek. A od pátku bude pro změnu doprava zdarma v rámci "Černého pátku". Chci to letos vyzkoušet, zda to něco udělá. A taky nabídnout něco navíc pro zákazníky. 



Ovšem když vidím to umělé navyšování cen, aby pak prodejci mohli dát 60% slevu (taky jste to na sociálních sítích zaregistrovali, že jo?), mám pocit, že lidé už snad ani tuto akci využívat nebudou. Sama jsem na to zvědavá. Vloni jsem to ještě zazdila, ale letos tomu dám šanci. 
V prosinci budu opět na vánočním trhu v Kině Sokol na Kladně, kdybyste měl někdo cestu kolem. Bude to v neděli 15.12. Je to hrozně příjemná poklidná akce plná skvělých umělců. A vy tam budete moci nakoupit poslední dárky.
Já už pro děti a rodiče dárky mám. Zbývá mi jen manžel. Představu mám, jen najít to pravé.... Jak jste na tom vy?



A pokud to ještě nevíte, nabízím i kabelky s bočními poutky, kterými můžete kabelku připnout ke kočárku. K tomuto nápadu mě přivedla jedna maminka, která mi ho vnukla na Designlocku a spolu jsme pak její nápad realizovaly. Tady.



1 komentář:

  1. Péti, nádherné kabelky! Tedy tašky. Krásná práce. Škoda, že jich mám mraky a fakt žádnou nepotřebuju, musím myslet na udržitelnost světa. Přeji pěkné dny a úspěch při tvorbě. Ať se dobře prodává.

    OdpovědětVymazat