neděle 21. srpna 2011

Lindex vs. H&M

Musím se s Vámi podělit o oblíbené módní reklamy. Radši teď, než mě ta aktuální oblíbená (Lindex) omrzí (v TV jde asi tak 1000x denně).

Jedná se o značky Lindex (California Denim) a H&M (Spring Awakening 2011).

Neříkám, že patří k mým nejoblíbenějším značkám (většinou nakupuji impulsivně v mnoha obchodech a různé značky), ale TV reklamy mají krásné :) Tak jednoduché a přesto efektní...
A co Vy ? Jaké jsou Vaše oblíbené reklamy a obchody?
I have to share with you favorite fashion commercials. Better now than I was tired of the current favorite - Lindex (in the TV now probably 1000x a day).
It´s about Lindex (California Denim) and H&M (Spring Awakening 2011brands.
I'm not saying that they are my the most favorite fashion brands (I usually do shopping impulsively in several fashion shops and several brands), but their TV commercials I like very much :) They are so simple but effective....
And what about you? What TV commercials and fashion shops are your favorite ?





A chcete vědět, jak probíhalo natáčení? Tak prosím….: 
And if you want to know how was behind the scene? So please ....:


2 komentáře:

  1. Peťo,
    tak jsem projela všechna videa a jsou perfektní, inspirativní a takové "odlehčené", žádná křeč. Přiznám se, že nemám televizi, takže reklamy mi zůstavají utajeny a co se oblečení a značek týče, jistí to cizina a nějaké ty obchody, které sama vlastním ;-). Měj se moc krásně, užívej léto a zase se těším na napsanou.
    P.S. To je neuvěřitelná dobrota z tvého minulého kulinářského článku ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vivi, diky za mily komentar. Vzdycky mi udela velkou radost. Ja uz taky premyslela, ze zrusim TV, ale vzhledem k tomu, ze to sledovani reklam mam tak trochu v popisu prace, tak jsem to zatim neudelala...:)Btw. to se tak nekdo ma, kdyz si je svym panem , to ti zavidim !

    OdpovědětVymazat