neděle 20. listopadu 2011

Víkendové nákupy/ Weekend shopping

O víkendu jsem se byla navštívit mé rodiče v rodných jižních Čechách. A tak jsem se těšila, jak se nadechnu čerstvého vzduchu a pořádně se vyrelaxuju . 
No a v rámci prodlouženého víkendu jsem tam také prošmejdila místní krámky :) A v rámci šmejdění jsem "vlezla" také do Kiku.  Moc často ho nenavštěvuji, ale když už tam zavítám, tak si vždycky něco koupím - když oni tam mají tolik potřebných blbůstek, kterým se nedá odolat, že ?
No uznejte, že například tyto tácy  - ty jsem tam přece nemohla nechat ! (btw. ten vlevo je čistě bílý - i když na této fotce to tak vůbec nevypadá...).

 No a nebo tyhle bločky- no za 15Kč/ ks, to by si nekoupil jen blázen a bločkomaniak jako já je tam prostě nemohl nechat. 

Ubrousky  s tak krásným potiskem, ty se přece hodí vždycky, že ?:) 


Bílé srdíčko se mi v košíku ocitlo ani nevím jak :) 





No a zrcadlo ? Už 2x jsem si ho nekoupila (odolala jsem ) - tak napotřetí to vyšlo. Ano, trochu kýč, ale co. 



This weekend I was in southern Bohemia to visit my parents and also some local shops :) And I visited also Kika store where I bought some pretty things as usual. Well , for example these platters -  I could not let them there! Or these notepads each for 15CZK, I would be crazy not to buy them. Napkins - I must have them, especially so tiny and so beautiful… White heart in my cart found almost itself :) And the mirror? Twice I wanted to buy it - so the third time I bought….  

6 komentářů:

  1. SUPER, BEZVA KRÁSNÝ NÁKUP.
    OPRAVDU SKVĚLÉ ÚLOVKY.
    VŠE MOC HEZKY NAFOCENO.
    PŘEJI PĚKNÉ NEDĚLNÍ ODPO.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře si nakoupila. Do Kiku skoro nechodím, tak jen zírám :o)
    Pohodový podvečer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. K tomu nááádhernému příborníku se to všechno náramně hodí. Z jakého materiálu jsou ty tácy? Plast, kov?? P.

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, holky. Kik je tak trochu kýč, ale když mě tak baví se tam v tech blbustkach prehrabovat :) Tacy jsou samozrejme umele, ale na dekoraci na pokoukani "z dalky" to ani neni poznat....Jeste, ze tam se mnou nebyl muj "drahy", to bych si domu neodnesla nic (u nej nic umeleho nebo imitace neprojdou)...P.

    OdpovědětVymazat
  5. Nákup se Vám vyvedl....hlavně ty tácy by se mi moc hodily:)

    OdpovědětVymazat
  6. zrcadlo je úžasný, koupila jsem si ho stříbrné, kýč v něm teda nevidím :-) Je krásné, retro, takové zámecké a za těch 79 Kč úplně skvostné :-D Včera jsem si koupila další - oválné bílé za 79 a taky supeeer ♥

    OdpovědětVymazat