neděle 1. ledna 2012

První lednový …. aneb rok Draka je tady. / 1st January ...year of the Dragon


Dnes je 1. ledna mystického roku 2012
21. 12. tohoto roku je osudný datum, kdy končí kalendář Mayů. Toto osudné datum, konec světa, předpovědělo mnoho věštců. Ano, již tisíce let před našim letopočtem. Podle Mayů jsme desátá a již poslední generace lidí, která započala další 800 set- letý časový kruh.
Přežijeme tedy ten letošek nebo ne ? Kdo ví ….
Budu pro jednou optimista …..PŘEŽIJEME!!!

Dnes u nás proběhlo vykládání mé roční karty. Vloni jsem měla kartu dobrou, ale rok to ve finále moc dobrý nebyl.
Tak snad ten letošní rok Draka bude lepší. Alespoň podle obecného horoskopu to tak vypadá (i když vloni to také vypadalo v lednu dobře :))
A jaký by ten rok Draka měl být ?
Po klidném, až líném roce Zajíce, čekejte velkolepý nástup vlády mocného a vznešeného Draka. Naše smysly se probudí, dostaneme odvahu riskovat, slovům jako opatrnost či obezřetnost se budeme doslova vysmívat. Energicky se pustíme do velkolepých projektů, uzavírání manželství a rození dětí. 
Děti narozené v tomto roce budou nebojácné, smělé, optimistické a plné života. Budou mít přirozené vůdcovské schopnosti, vlastní zásady, budou nápadité a vynalézavé. Potřebují být užitečné a mohou být až nešťastné z vlastních omylů a chyb. Budou to zrozenci, kteří budou vynikat a vést ostatní. 
Znamení Draka nás nabije rázností, rozhodností, silou a vášní a přinese bohatství a štěstí. V tomto výbušném roce plném změn však je na místě nepřeceňovat své schopnosti, protože pro každého skutečnost není tak slibná, jak se může zdát. 
Novým možnostem práce a obchodování se bude dařit a peníze vydělávat snadněji než jindy. Pozor však na přílišné rozhazování, Drak s vámi hraje nerovnou hru – všechno nebo nic. V jeho moci jsme příliš velkorysí, proto musíme vůlí a rozumem mírnit své touhy po úchvatných činech a skutcích, a vše raději dvakrát měřit a zvážit. 
Síla Draka požehná všemu bez rozdílu, každý v sobě pocítí určitou moc bojovat proti útisku a různým omezením. Avšak jakmile přijde doba splácet dluhy a platit za chyby, které jsme napáchali, zmizí jak pára nad hrncem. 
Drak svým vlivem umocňuje jak úspěchy, tak prohry a pády. V roce Draka přichází ruku v ruce události šťastné spolu s neštěstími a pohromami. Vše, co přijde, nebude mít v žádném případě letargický děj. Každá událost, ač dobrá či zlá, zasáhne do našich životů jako velká vlna a bude významnou změnou. Toto období bude spojeno i s mohutnými přírodními úkazy.
Více ZDE  a nebo ZDE.

TAK AŤ JE PRO VÁS TENTO ROK JENOM DOBRÝ !!!!


Today is 1 st in January of magic and mystic year 2012. Will we survive this year or not? Who knows ....
I'm an optimist for once ... .. So we will survive, of course !!!!!!
I hope that the year of Dragon (based on china horoscope) will be better than the last one . 



6 komentářů:

  1. Přeji ti krásný rok Draka.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji ti v novém roce hodně zdraví, štěstí, radosti a lásky. Kdepak bych sehnala ty karty? Eliška by si je moc přála. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Amelie, dekuji Ti za milou navstevu meho blogu a za krasne prani. Tobe preji hlavne ZDRAVICKO, to ostatni se uz dostavi samo :) Co se tyka karet, ja mam tyto: http://www.lottus.cz/index.asp?menu=931&record=5134 - je to spis pro "zacatecniky". Pak existuje spousta dalsich, ale to je asi pro pokrocilejsi : http://gnosis9.net/obchod/?366,velky-thothuv-tarot , http://gnosis9.net/obchod/?390,velka-skola-vykladani-tarotu . Sezenes je na webu a nebo v ruznych spec. obchodech s bylinkami, esoterikou aj. (nevim, kde presne bydlis). Knih je "miliony" - v kamennem obchode by Ti poradili asi nejlepe. Mej se krasne , Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Šťastný a radostný rok Draka, Peti a hlavně ho prožij ve zdraví***
    Já věřím v to..a přeji si, aby rok Draka byl zlomovým rokem v tom smyslu, že dobro v lidech zvítězí nad zlem. Přeji všem, aby našli světlo a lásku a šetřili si energii pro krásné a pozitivní věci*** Aby dokázali žít a užívat si života se vším co jim přináší, aby dokázali pochopit co jim situace a jejich příběhy mají říci a podle toho šli dál... za štěstím...
    s láskou Zuzí

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Zuzi, dekuji za krasne prani pro vsechny !!! Tobe preji totez, at ti to tve stesticko dlouho vydrzi a hlavne zdraviiii - to je nejdulezitejsi !!!P.

    OdpovědětVymazat