pondělí 31. prosince 2012

PF 2013...aneb rok Černého Hada

Moji milí,
děkuji všem za návštěvu mého blogu a za milé komentáře, které tu necháváte a těším se na Vás opět v roce 2013.


A jaký že ten rok 2013 bude?
Ten loňský rok Draka byl plný zvratů. Letos vstoupíme do roku Hada.

Had reprezentuje hlubokou transformaci, znovuzrození a uzdravení. 
Rok 2013 nám pomůže odhalit příčinné souvislosti, které jsme až dosud neviděli. Vliv Pluta poukáže na různé podvědomé reakce a dysfunkce. Stejně jako se had svléká z kůže i my se zbavíme těchto nevědomých vrstev, abychom se stali zářivějšími a novými bytostmi skrze uvědomění a bez tíhy naší minulosti.
Díky tomu můžeme očekávat skutečné uvolnění svých vnitřních blokád. Planety nám pomůžou udělat velký pokrok prostřednictvím malých krůčků a dodají nám dostatek energie na další věci, které nás v tomto záhadném roce černého Hada čekají.
Hadí roky jsou příležitostí k revizi předchozích událostí a rozhodnutí, i když se mohou objevit podivné spodní proudy. Zaznívají velmi kritické tóny, někteří lidé se zamýšlejí nad svými pohnutkami a měřítky. Je-li v životě třeba něco vylepšit, v tomto roce je na to možné taktně poukázat. V roce hada vznikají ty nejneočekávanější vztahy.
Čeká nás úžasný rok. Ale nemylme se, ani náhodou to nebude rok odpočinkový.  Můžeme hodně získat, ale také neuvěřitelně mnoho ztratit.
Rok Krysy, počáteční rok dvanáctiletí Země (2008), nás vyzval na cestu. V roce Buvola jsme měli překročit sebe sama. Tygr nás vyzval k uhájení svého světa. Zajíc začal budovat domov bez slitování se vším, co jeho noru ohrozí. Drak vložil do tohoto budování principy. A HAD po nás bude chtít to nejtěžší, abychom je zařadili do svého života, abychom se stali sami sebou.
zdroj: internet

2 komentáře:

  1. Ten článek je krásný!!!!!!!Krásný nový rok přeji!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezky napsané! Přeji Ti mnoho radosti v novém roce. Monika

    OdpovědětVymazat