středa 12. března 2014

Art time

Jestli někdy sledujete TV Metropol, tak dnes od 20hod. tam startuje nový třicetiminutový pořad ART TIME. První díl z celkem 12ti , které se budou vysílat každých 14 dní, nás seznámí s tvorbou Veroniky Drahotové, Karin Zadrick, Hany Babák a Anny Marešková.
Těšit se můžete na umělce v ateliérech, tak i na vernisážích. Hrozně mě baví nakukovat umělcům do jejich ateliérů a vidět, kde jejich díla vznikají a jaké příběhy za nimi stojí, a tak jsem ráda za každý takový pořad.
"ART TIME je tady pro všechny, kteří stojí o to rozeznat rozdíl mezi dekorací a uměním. A také pro ty, kteří mají touhu podívat se do zákulisí, hledat souvislosti, sledovat příběhy umělců se všemi jejich ambicemi, existenčními potížemi, ale i úspěchy a oceněními, řekla Kateřina Černá, výkonná a programová ředitelka Metropol TV a dramaturgyně a režisérka pořadu. 
Témata dalších dílů budou: 1. Ženy; 2. Sklo; 3. Malba; 4. Šperk; 5. Sběratelé; 6. Architektura; 7. Socha; 8. Design; 9. Erotika v umění; 10. Film; 11. Foto; 12. Et cetera – Řím.

1 komentář: