sobota 28. března 2015

Blogotip / instatip # 1

Za poslední asi dva měsíce jsem vlastně tak trochu náhodou objevila hned tři zajímavé blogy, které stojí za povšimnutí.
Prvním je blog, který se jmenuje Country life by me a já ho našla shodou náhod v jedné FB skupině. Je to blog úplně nový, oficiálně otevřený dnes. Dřív byly fotky publikovány jen na FB.
Blog založil mladý pár, který rekonstuuje svůj starší dům.  Na blogu naleznete fotky jejich originálního zrenovovaného bydlení a různého tvoření vždy s krátkým popisem či historií daného "projektu". Tihle dva vracejí starým věcem život a začleňují je do svého bydlení. Spoustu věcí si ale i sami vyrábí.
Není to žádný severský design s bílými sedačkami a geometrickými plakáty a možná právě proto je tak originální, zajímavý a trochu jiný než ty byty a domy, které kolují na blozích.
 

Dalším blogem je Gabri´s , což je blog jedné šikovné mladé maminy, která tvoří a vymýšlí všemožné projekty pro svoji krásnou dcerku Lili. Víc věcí možná naleznete spíš na jejím FB.Gabri najdete i na Fleru, kde tvoří lapače snů, maluje na textil, vyrábí hračky pro děti apod. 
 
A v neposlední řade je to blog Inky s názvem innaia, který už asi všichni znáte. Inka procestovala kus světa, žila všude možně, a proto má velmi zajímavý a inspirativní pohled na svět a na život. A taky cit pro to pravé severské bydlení, protože tam několik let žila. Momentálně absolvuje kurz interiérového designu a plánuje se mu věnovat i nadále.

5 komentářů:

  1. Díky Peti, super inspirace...hlavně countrylifebyme vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za super tip. Perfektní blog Inky už pravidelně navštěvuji tak, jak tento. No a ten druhý tip Country.... tak tam jsem hned nakoukla a skutečně nemá chybu!!!! Takže velké díky a moc zdravím z Moravy.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Petro, moc děkuji! vůbec jsem nečekala, že můj blog bude mít takovou odezvu... naopak jsem vstupovala mezi zaběhnuté blogerky velmi nejistě... moc moc mě těší zájem a stálí čtenáři...
    děkuji,
    Inka

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem ráda, holky, ze jste nasly novou inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, mnohokrát děkuji!
    Blog se mi prozatím daří zanedbávat na jedničku, polepším se a tímto se moc omlouvám, že jsem s díky přišla tak pozdě. ♥

    OdpovědětVymazat