středa 28. března 2012

Jaro na hradě

V pondělí jsem měla volno, a tak jsme se cestou na výstavu Rembrand &Co. , která samozřejmě v pondělí není otevřená (nevím, proč na internetu psali, že ano…mno, nemusím taky všemu věřit, že?), alespoň prošli po Pražském hradě a okolí.
Byl krásný den, a tak jsme lehce poobědvali na zahrádce jedné z restaurací s božským výhledem.
No, posuďte sami…. 






Copak dobrého si asi dám ? 

  


No, nedalo mi to, nevyfotit rozcvičující se jeptišku, zářící do dáli .....






5 komentářů:

  1. Sice Ti nedivím do očí, ale i tak.. vidím, že TI TO MOC SEKNE!*** a ofinka..., ojoj.. to by bylo něco pro jednoho pana farmáře :-)... Peti, svými fotografiemi jsi na mě dýchla vůni nebe, luk, slunce i velkoměsta... hned bych se šla brouzdat uličkami.. a výhled... aaaaaaaaaaach.. tam jsi se musela krásně zasnít****

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuziku:), dekuji ti za krasny komentar. Prahu moc nemusim (ostatne jsem jihočech jako ty ), ale to hlavne kvuli tomu, ze tam pracuju a z prace po x hodinach jezdim uplne "vycucana", ale kdyz mam volno, tak se strasne rada prochazim tim starobylym centrem a obdivuju vsechny jeho krasny. No a prazska zakouti a pidi kavarnicky a óbr parky plne "zahradek - myslim venkov.restauraci, kde to uzasne zije ...no to je žůžo:) Ale pak hned rychle specham do klidu k nam na vesnici za Prahu ....To je zkratka k nezaplaceni!

      Vymazat
  2. Parádně jste si to užili. Na tu výstavu jsem taky chtěla vyrazit, ale nějak už nic nestíhám. Ta černovláska (mimochodem pěkná kočka) na páté fotce jsi ty?
    Moc hezké fotečky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, uzili. Akorat tu vystavu (to hlavni) jsme nejak nedali :))Snad priste. Pry kocka - bejvavalo - pred 20kily:), ale dekuji ....P.

      Vymazat