čtvrtek 22. května 2014

Meatzza

Zase jeden super jednoduchý a dobrý recept. 
Docela pravidelně sleduji podvečerní vaření na jednom TV kanálu. Střídají se tam různí světoznámí kuchaři se svými cooking show a nedávno vařila Nigella Lawson.
No a vzhledem k tomu, že ona má stejně jako já ráda jednoduché recepty, zaujal mě její recept s názvem Meatzza
Zkrátka - mleté maso ochucené vejcem, parmazánem, strouhankou, solí, pepřem a petrželkou rozprostřete na dno zapékací mísy. Na něj vylejte plechovku rajčat ochucenou oregánem, solí a pepřem a navrch pokladete mozzarellu. Po upečení masový koláč posypte bohatě čerstvou bazalkou. 
Recept je super jednoduchý, takže ideální na rychlou večeři. U nás zmizel raz dva. Jako přílohu bych k němu doporučila např. salát z rukoly a parmazánu. Rajčata už nejsou třeba, protože recept jich obsahuje až až.
No a první čerstvá bazalka ze zahrady tomu dodala ten správný šmrnc.
Celý recept ZDE.









3 komentáře:

  1. To vypadá báječně a evidentně bych to zvládla i já :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To kazdopadne:) Je to velka rychlovka, ktera zvlast pri 2 detech, pomuze:)

      Vymazat
  2. No to vypadá moc dobře:-)....hned si jdu napsat recept. hezký víkend .Eva

    OdpovědětVymazat