pátek 15. srpna 2014

Lítáme

Bobík už asi 14 dní (tedy od svých necelých 14 měsíců) chodí ! Tedy chodí, spíš běhá. Po prvních malých krůčkách se prostě rozeběhl a teď po celém domě zkrátka lítá. Stačí, když jen otevřu dveře do dalšího pokoje a to malé torpédo je hned za mnou. Už ani na ten záchod si člověk nemůže dojít v klidu, aby ho tam ten malý policajt nehlídal a nezkoumal, co se to tam vlastně děje:)
No a nejhorší je, když jdu třeba jen pro noviny a nechám otevřené dveře ven. To za mnou v ponožkách vyběhne a pak ho honím po dvoře, kdy mezi tím stihne nasbírat všelijaké kamínky, listí a ještě se napůl vymáchat v zahradní konvi. ( Ano, můžu zavřít dveře, aby neutekl, ale to pak brečí, škrábe na dveře, jak kdybych odešla navždy.) 
Každý mě varoval, že to bude "něco", až Boban začne chodit, ale musím říct, že mi je to milejší než když jsem ho musela pořád někam přenášet a všechno mu podávat.
Jo a taky se musím zmínit o naší nejmilejší hračce. Jsou to jakékoliv kabely a tkaničky, které za sebou tahá jak nějakého psa a běda, když se mu kabel zamotá, to je pak minutový záchvat brekotu. A tak jsme mu dali krátký starý USB kabel, který jen tak tak z ruky dosáhne na zem a je klid:)
A takhle venčí tatínek - s cigárama na fotbalovém hřišti. Prý to byla skvělá pomůcka na vyrovnávání chůze. A taky s dudlíkem, který normálně používám jen při uspávání....Chjo:)
 


1 komentář: