pondělí 11. ledna 2016

Bruňa slavil ROK


Už je to velkej chlap ! Chodí a má už konečně čtyři zuby:) Ty dvě horní jedničky se mu vyklubaly najednou. A tak se hned s radostí a vervou sobě vlastní pustil do dortu.


To žlutohnědý na čele jsou modřiny. Každý týden jsou na jiném místě. Většinou vznikají o "šprušle" v postýlce nebo při bitkách s bráchou:)

Ten jsem tentokrát šikovně udělala do plechovky od švédských sušenek, aby mi dobře držel (ale držel by i bez ní, jsem pak zjistila). Je totiž jen ze smetanového jogurtu, prokládaný piškoty a banány. Přesně tak, jak to má Bruňa rád !

Jako další jsme měli na menu super jednoduchá nepečená lízátka (recept hodim v dalším postu, protože to je fakt pecka rychlovka), quiche koláčky, slané palačinkové rolky se špenátem a mozzarelou a mini řízečky - pro chlapy. Na pití jsem udělala jeden teplý a jeden ledový čaj. Však dětská party a zima, ne?:)



Oslava to byla opět v kruhu rodinném, i když nás nebylo tolik jako obvykle. I Bruňda vypadal spokojeně. Organizace výzdoby byla se dvěma divochama trochu složitější (vše jsem vyráběla po nocích), ale babi a děda je jistili, takže se nic nerozbilo ani neroztrhalo. Akorát stříbrná nafukovací jednička nám při nafukování praskla, tak jsme jí tam jen tak přilepili nenafouklou. Jinak snad všechno klaplo. Teda až na fotky ( o tom až na konci).


Naopak vybrat dárky bylo trochu složitější, protože spoustu věcí již dostal před rokem a půl Bobík. Ale nakonec jsme to nějak zmákli. Vesměs všechny mu je ale stejně Boban znárodnil, takže to je vlastně jedno...




Akorát jsem, já amatérka, fotila bez blesku, abych neměla přepálený fotky a v té lednové tmě, kdy se fotilo proti oknu a v pokoji, který stíní kopec, jsou ve výsledku fotky prostě na nic :(( Tak omluvte kvalitu. Jsem na sebe fakt naštvaná. Chtěla jsem zachytit všechny okamžiky, tak jsem si ani průběžně pořádně nezkontrolovala, jak fotky vypadají.... Ponaučení pro příště! 

17 komentářů:

  1. Vse do detailu vymakane, vcetne masle na krku oslavence:-). A na recept se budu tesit. Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji vše nej:)! Obdivuji krásně připravenou hostinu a zároveň děkuji za inspiraci, brzy budu potřebovat:).
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  3. Vše nejlepší malému oslavenci, vypadá jak náš Pepí, když byl malý i stěmi modřinami ;-). Oslava super a to pohoštění! Fotky jsou pěkný a určitě nějaký nej vyberete. Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, Market. Ty modriny jsou hrozny. To u prvniho vubec nebylo...

      Vymazat
  4. Všechno nejlepší tomu malému motorkáři :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky, krasna oslava. Vsechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  6. Práveže fotky sú krásne, teplé, útulné, reálne...Bruník je super chlap !
    Fakt je šikovný a máš to tak pekne pripravené, že ťa obdivujem, lahodné, pestré, veľa !Zelená je prima a konečne vidím tvoju obývačku !
    Rada by som k tebe chodila, páči sa mi u vás, na pokec, povarovať, vypiť kávu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi taka zlata, ALenka ! No, rada bych davala fotky, ale mame maly baracek a malo mista - vsude pleny, hracky, bordel...no, dve maly deti:) (A abych to kvuli foceni prendavala a uklizela, tak na to prdim :)) A navic to uz ted neni uplne podle meho gusta jako, kdyz jsme to zarizovali. Zacal se mi vic libit industrialni styl a tak to postupne menim, ale jde to pomalu. Navic s tema detma clovek nemuze zarizovat tak, jak by chtel - tj. nejde nic nechat stat na zemi atd. Vzdyt to znas....

      Vymazat
  7. Všechno neeej!!! Krásná oslava to mudela být, výzdoba nádherná a malý je rozkošný:-)
    Pa T.

    OdpovědětVymazat
  8. Ať žije Bruník !!!!! Všechno nej, nej, nej oslavenci!!!.... měl stylovou oslavu .... a to "do puntíku" :o) .... Marki

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzdoba ako do casopisu. Krasne si to vyzdobila. Vsetko najlepsie malemu k narodeninam.

    OdpovědětVymazat