pátek 1. ledna 2016

PF 2016...aneb rok Rudé ohnivé opice

Chinese Year of the Fire Monkey ~ 2016 | Apanache:
zdroj
Hezký první den roku 2016. Mnozí z vás v tuto dobu bilancují. Já ne ! Já se ráda dívám dopředu, plánuji a těším se na nové věci. Čas totiž nemůžeme vrátit zpět. Život nám přináší dobré i ty méně dobré věci, ale všechny nás posouvají dál.

A proto všem čtenářům, kteří ke mně na blog zavítají a nebo dokonce věnují svůj drahocenný čas a energii a zanechají komentář, velmi děkuji za návštěvu a do roku 2016 přeji jen to dobré. Ať ho prožijete tak, jak jste si naplánovali a ať se vám splní všechna vaše přání. A ať jste všichni zdraví !!!

A jako každý rok přicházím s charakteristikou nadcházejícího roku v čínském horoskopu, který dle mé zkušenosti bývá docela trefný. 
8. února vstoupíme do roku OHNIVÉ OPICE.
V tomto roce bude možné snad téměř všechno, je to období mnohých šancí i úspěchů. V roce 2016 se objeví mnoho nových nápadů, které nezapadnou, je to rok, kdy se bude hodně improvizovat a i jindy zcela nemožné spekulace a podniky se podaří.

Čeká nás vzrušující a zábavná doba, čínský horoskop na rok 2016 dává příležitost každému!

Klid, prosperitu a komfort přinese rok ohnivé Opice všem, kteří to potřebují. Na druhou stranu hrozí v tomto roce různé přírodní katastrofy, a tak bychom na ně měli být připraveni.
Rok ohnivé Opice podle čínského horoskopu je jednoznačně o velkém posunu vpřed. Opice vládnoucí tomuto roku je nakloněna vynalézavým řešením. Tento rok však přeje i moudrosti a uvážlivosti, přespříliš hazardní hry a podniky budou odsouzeny k neúspěchu. Přináší mnoho nového, úspěchy i nová nekonvenční řešení.
Měl by nás čekat úspěšný rok a rozhodně bychom měli být připraveni na různé změny. Při všech těchto přicházejících změnách je třeba jim jít naproti, avšak nerozhodovat se bez rozmyslu, nerozvážné činy mohou přinést smutné výsledky.
V roce 2016 je možné vydělat a ušetřit spoustu peněz. Opice je na peníze šetrná a ve finančních otázkách opatrná. Zacházíte-li se svými financemi nezodpovědně, pak byste měli v tomto roce více přemýšlet, neboť Opice má velmi nerada zbytečné a prázdné plýtvání penězi. Neuvážené jednání s penězi by se vám mohlo poměrně nevyplatit, pozor na ztráty! Ti, kteří však k financím budou přistupovat s rozumem a patřičnou rozvahou, mají šanci získat velké zlepšení a stabilitu ve finanční sféře.
Rok ohnivé Opice dává velkou šanci získat spřízněnou duši a partnera těm, kteří hledají. Ti, kteří rodinu již mají, mohou očekávat, že se jejich vztahy a pouta ještě více posílí. Většina vztahů, které v roce 2016 vzniknou, budou pevné, dlouhé a stabilní, stejně tak i manželství v tomto roce uzavřená budou taková. 
Tento rok přeje navazování nových a úspěšných obchodních partnerství. V roce ohnivé Opice se odvážně můžete pouštět do nových podnikatelských projektů a nápadů, následující rok vás v nich podpoří a pomůže je realizovat. Zároveň však rok 2016 varuje před přespříliš riskantními podniky a záměry. Rozhodovat byste se měli sice odvážně, ale ne příliš rychle a bez rozmyslu. Moudrost a opatrnost by měly být rovněž rozhodně přítomny.
Rok 2016 je nakloněn všem, kteří se zabývají vědeckou nebo tvůrčí činností. Budete-li usilovně pracovat, pak dosáhnete jistého štěstí a vítězství.
V roce 2016 je třeba dodržovat dané sliby, v opačném případě přijde na konci roku nepříjemné vyústění. Važte tedy slova a neuvazujte se k ničemu bezmyšlenkovitě. Buďte také opatrní ve svých projevech. Opice si velice dobře pamatuje všechna nelichotivá slova, která se k vám poté mohou vrátit, a to v dost nepříjemné formě.

A protože já sama spadám v čínském horoskopu pod znamení Opice, nedá mi to, nesdílet vyhlídky přímo pro nás Opice :) 
Děti narozené v roce Opice jsou inteligentní, bystré a schopné. Jsou pozornými posluchači, a tak s lehkostí zvládají i obtížné situace. Opice rády vzbuzují pozornost druhých, často jsou vynálezci, baviči, kreativci. Opice je nejvšestrannější znamení v čínském horoskopu. 
Díky skvěle vyvinutému pozorovacímu talentu mají schopnost činit správná rozhodnutí. Jejich pružné myšlení jim pomáhá vyřešit každý úkol. Svět těchto lidí je plný energie, opice jsou zvídavé a chtějí vše v životě vyzkoušet. Jejich negativem je nižší sebekontrola. Milují věci, které jim dokážou přinést požitek a nedokážou si je lehce odepřít, ať už jde o luxusní zboží, večírky nebo i alkohol. Více střídmosti uklidní jejich život. Opice nikdy otevřeně nepřizná svoji chybu, raději se stáhne do pozadí a nechá vše vyšumět a odplynout. V mládí mívají zrozenci Opice obtíže s nedostatkem odolnosti a sklony k rozčarování, že to, co se udělá, nenese také hned svoje výsledky. Opice se rychle a horlivě učí, bývají oblíbenými společníky pro svůj smysl pro humor, ale s vytvořením trvalých a hlubokých vztahů mívají potíže. 

Nadcházející rok patří nám, milé Opice! Po dvanácti letech se opět dostává k vládě vaše znamení a přináší vám dobu, která bude plná výjimečných příležitostí – ale také výzev, ať neustrnete na místě a posunete se kupředu. Právě o to totiž v roce 2016 ve vašem životě půjde!
Opice si najde v novém přicházejícím roce spoustu přátel a známostí, neboť bude hodně společensky aktivní. Rok 2016 bude právě v našem oblíbeném a přirozeném stylu – veselý, živelný, aktivní a stále v pohybu. Rok 2016 bude pro opice příjemný a bezstarostný, i když možná poněkud hektický. Jejich pozitivní přístup jim pomůže vyrovnat se i s možnými konfliktními situacemi.
Většinu vaší pozornosti si bude v nadcházejícím roce vyžadovat vaše práce a kariéra – nové příležitosti, zajímavé projekty, silná konkurence, ale také skvělí spolupracovníci, to všechno vás v nejbližších dvanácti měsících čeká! (Tak to jsem na to na té mateřské tedy zvědavá. ) Ale pozor, neslibujte si od své práce rychlé a snadné peníze, půjde spíš o to, abyste postoupili nahoru, upevnili si svoji pozici a zlepšili své dovednosti. Finanční odměna vás taky nemine, ale nebude to na počkání – s tím byste měli počítat! (Aha, já věděla, že bude někde zakopaný pes.)
Spolupráce, přátelství a dobré vztahy s lidmi ve vašem okolí budou zásadní nejen ve vaší kariéře, ale i v osobním životě a volném čase. S přáteli, kolegy i s vašimi příbuznými si budete skvěle rozumět a spory se vám budou vyhýbat, ale pozor – aby vaše vztahy neochladly, je nezbytné věnovat jim čas a energii, rozvíjet vzájemné vazby a snažit se dělat co nejvíce věcí společně. V lásce se vám ovšem drobné neshody nejspíš nevyhnou. Se svým protějškem budete mít na některé záležitosti velmi různé názory, a pokud jste nezadaní, budete mít ve vašich milostných ambicích silnou konkurenci. Nejlepší bude nechat si poradit od přátel – nestranný pohled na věc vám pomůže proměnit drobnou partnerskou krizi na příležitost posunout se společně kupředu a najít nové rozměry vašeho vztahu!

Zdroje: zde a zde

3 komentáře:

  1. V Advente sa tiež začal Rok Božieho milosrdenstva, ktorému sme doma úplne zverení:-)
    Milá Petra, Tebe a Tvojim prajem objatie a ochranu v Božom milosrdenstve, po celý rok 2016 !

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to se na ten letošní rok těším :-) Díky za hezké psaní :-) Ať se i vám daří :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Petra prajem ti uspesny novy rok a ked si v znameni opice, tak o to viac nech ti vyjde vsetko ako si prajes.

    OdpovědětVymazat