pondělí 4. ledna 2016

Černé kovové


Máme doma další nové světlo. Tentokrát v ložnici. To první, už jste viděli tady. Ložnicové je podobné, akorát víc a la baroko. Je to opět designovka. A to doslova. Světla z něho jde totiž minimum. Bohužel. 


 

Světlo máme opět ze přáteleného e-shopu Kare Design. V e-shopu mě tohle světlo moc nezaujalo, resp. jsem si myslela, že by se k nám nehodilo. Jenže pak jsem ho viděla naživo v KARE Café a tam mě dostalo. Ale! Nějak mi nedošlo, že díky černému širmu toho světla z něj moc nebude. A je to tak. Světlo osvětluje pouze úzký kužel místnosti, což je pro nás v ložnici nedostačující. Sice v ní svítíme minimálně, resp. spíš lampičkami u postele, ale když si jdeme do skříně pro oblečení (zvlášť do mého, převážně černého, šatníku), stropní světlo je nutnost, zvláště teď v zimě.



A tak přemýšlím, co s ním. Hodilo by se nám i do kuchyně nad jídelní stůl, ovšem, to bych nejdřív musela manžela překecat, aby se pustil do instalace - není tam totiž přípojka:/
V kuchyni máme nesmyslně jen tři bodovky a pak přídavné světlo u luxfer, které tam máme místo jednoho okna. Už jsme dům takhle koupili a ještě jsme nebyli schopni to změnit.






Pokud by se vám tohle světlo líbilo, doporučuju se na něj dojít podívat třeba právě do KARE Café nebo do jednoho z KARE showroom (u). Ideální by bylo třeba do stylové koupelny nad umyvadlo jako tady nebo tady a nebo do útulného koutku něco jako bodovka. 


Tento příspěvek je sponzorovaný a vyjadřuje pouze moji osobní zkušenost a názor na danou věc/ produkt/ službu.

12 komentářů:

  1. pusobive! vidis, zrovna v loznici bych uvitala prave takoveto "temnejsi", jemne osvetleni s atmosferou ;-). krasneee! jeste mit takove vysoke stropy!

    OdpovědětVymazat
  2. pusobive! vidis, zrovna v loznici bych uvitala prave takoveto "temnejsi", jemne osvetleni s atmosferou ;-). krasneee! jeste mit takove vysoke stropy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já, kdybych neměla v ložnici i šatnu, tak taky:) Ty vyšší stropy by tomu také možná pomohly.

      Vymazat
  3. No, ale je fakt překrásné... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kráááásný!!!! Já potřebuju přesně něco takového nad jídelní stůl...., ale ne v černé..... Děkuju za tip!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je škoda...svetlo je prekrásne, ale presne poznám tú situáciu s vyberaním oblečenia zo skrine :-)...snáď mu ešte nájdeš miesto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím najít. Ta kuchyň to jistí:) Aspoň se konečně dokopeme s těmi světly v kuchyni trochu hnout.

      Vymazat
  6. Tééda, svítidlo je to nádherné, jenom škoda (pro mě:), že spíše náladové, potřebuji sehnat centrální pro celou místnost

    OdpovědětVymazat