pondělí 26. září 2016

Podzim v šatníku....

Ačkoliv už na mě z blogů a sociálních sítí nakukuje podzim (všude samej šípek a podzimní aranžmá), já mám ještě pořád léto. Zvlášť díky posledním dnům s letními teplotami. Podzim je u nás znát zatím jen v šatníku. Tílka, trička a kraťasy jsou už ve skříních přesunuty dozadu (i když o víkendu to na ně ještě bylo) a svetry, kabáty a bundy jsou opět v předních řadách. Hrozně nerada chodím "odhalená", takže se těším, jak se budu opět balit do svetrů a velkých šál.
Tady je moje inspirace na letošní podzim. V šedé...




Tahle kombinace taky není špatná, že?


Další podobné kousky můžete najít u mě na pinterestu ZDE.

Tak snad už taky zazimuji truhlíky a letničky a vrhnu na nějakou tu podzimní dekoraci. I když pokud bude pokračovat tohle krásné slunečné babí léto, tak nevím nevím...
Jak jste na tom s podzimem vy?  Už sušíte šípky nebo je máte aspoň ve váze? A už jste zazimovali letní šatník nebo dáváte létu ještě šanci?

6 komentářů:

  1. Šípky ani podzimní aranžmá jsem ještě nestihla, ale po delším šedém kabátě už pokukuji :-) a nové velké šále k zachumlání. Třeba nám teplo ještě chvíli vydrží ... Hezký den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že teplo ještě vydrží. Ještě se mi nechce doma topit, i když večer už přitápíme. Šedý kabát bych taky brala. Ten můj už toho dost zažil:)

      Vymazat
  2. Krásné tipy na tom pinterestu! Asi jdu pro nůžky a udělám si díry do těch svých černých riflí, které skoro nenosím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Šípky se suší, kaštany se sbírají... Toť vše:-) Ale zjišťuji, že bych nutně na sebe něco z těchto krásných hadříků potřebovala, abych se zazimovala a schovala co se přes léto nestihlo shodit:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi dobrá s tím sušením. Na kaštany se chystáme zítra. Minulý týden jich ještě moc spadaných u nás nebylo. Taky bych těch hadříků dost potřebovala:))

      Vymazat