čtvrtek 19. ledna 2017

Bílá, šedá a dřevo

Dnes to bude trochu self promo, aneb co jsem v lednu stvořila. Pár dalších skvostně bílých lapačů a taky jeden šedý závěs (jak to jinak nazvat než zdlouhavě "nástěnná dekorace").
Bílé lapače snů jsou teď hodně trendy. Hodně lidí si frčí na skandinávském designu, resp. bílých domácnostech a nebo aspoň ložnicích, kam se jim perfektně hodí. Pokud bych si vybírala já, za mě tento. Spojení jemné dečky a hrubého režného provázku. To je ono. Navíc vypadá úplně jinak na světle, třeba v okně, kde lapač zabraňuje úniku energie a jinak na pevném podkladu - třeba u nás na dveřích, kde jsem ho fotila. 




Našim klukům jsem pak udělala tenhle šedivý, protože poslední dobou nějak hůře spí, tak snad jim trošku pomůže. S ratanový kruhem lapač vypadá také báječně. A šedou, tu já můžu.


A pak tenhle šedivák. Tmavý, netradiční, nehodící se do každé domácnosti a ejhle. Byl hned pryč. To jsem měla velkou radost, protože mně se také líbil. Ty klacíkové já můžu.



A protože klacíkové, v nabídce mám i tyto dva bratříčky. Klacíkové jsou pro mě správná cesta.


 

Další bílé (a nejen ty) kousky mám v nabídce ZDE a klidně jdou upravit do barev na přání. To jen kdyby náhodou:)

5 komentářů:

  1. Všetky lapače sú prekrásne. Keď som rozmýšľala čo so starými háčkovanými dečkami, tak teraz by som už vedela. Ten sivý, ktorý si nayvala šedivák sa mi páči najviac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji. Přesně, staré dečky, ideální k recyklaci:) Šediváka taky můžu. Už dělám na dalším..

      Vymazat