pondělí 23. ledna 2017

Malá šedá kolekce

Od té doby, co vím, že život není černobílý, mám ráda šedou. No, trochu kecám. Ale tu šedou mám fakt ráda. Nesluší každému, v interiéru se s ní také musí zacházet opatrně, ale když to někdo umí (a to v obou případech), stojí to pak za to.
A tak jsem kromě jednoho šediváka, kterého jsem vám už ukazovala, udělala další dva. Jeden takový víc geometrický, tedy alespoň na můj vkus. Geometrickým bytovým doplňkům moc neholduji, ale chtěla jsem si něco podobného zkusit. 



A pak ještě takovou malou sérii mini nástěnných dekorací nebo přívěsků. Jak chcete. Ty jsou vhodné třeba jako dárek kamarádce nebo do předsíně ke klíčům.  A nebo do kanceláře, kterou zrovna nemáte jen sami pro sebe, ale chcete si ji nějak zútulnit a nebo prostě domů do pracovního koutku či kamkoliv jinam. 




Až si dokoupím materiál, něco šedého ještě asi spáchám. Od začátku roku mám nějakou tvořivou. A díky tomu, že jsem už druhý týden marod, mám trochu víc času (nechci nakazit děti mým brutálním kašlem, tak se vzorně a hodně stará velkej Bob).

Více ZDE

7 komentářů:

  1. Krasne a ten geometricky mi prijde paradni ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná práce!Krásné tvoření!A já ještě jednou moc děkuji!:-)šedivák má už své místečko u nás doma, brzy nafotím.Hezký večer...Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Věruš. To jsem ráda, že to dorazilo v pořádku. Těším se na fotku a děkuji:)

      Vymazat
  3. Moc krásná práce a ta šedivá je úchvatná. Hezké dny. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Malá šedivá kolekcia je veľká a rezonuje mi veľmi...

    OdpovědětVymazat