pondělí 15. května 2017

Mini festivalová

Festivalová chvilka slávy pro moje výrobky. No, trochu přeháním.. ..
Jak už jsem tu zmiňovala minule, je mi potěšením vyrábět exkluzivně pro značku Hojdavak kolekci dětských doplňků. A všechna tahle kousátka, kolotoče a lapače byly součástí krásného promomísta Hojdavak na Festivalu Mini. Koukněte, jak jim to tam slušelo. A co víc, prodalo se skoro veškeré zboží, takže teď budu mít zase fušku vyrobit další, aby byly zásoby na tento víkend na Le Market do Mánesu. Hojdavak Junior navíc od pořadatelů a poroty získal cenu za Nejlepší produkt, takže krásný úspěch.








Péťa & Andy, holky, které stojí za Hojdavakem
Za holkama a vůbec na celý festival jsem se jela o víkendu podívat a také shlédnout nové místo jeho konání. Hala C na Balabence se ukázala být skvělou volbou. Dostatečně velký vzdušný prostor s velkými terasami (resp. dvorem a terasou), kde byl bohatý program pro děti. Fakt se mi to tam líbilo. A kteří výrobci mě zaujali nejvíc, na to se podívejte ve fotogalerii.












 










U Martiny z mmmoje.cz jsem nakoupila pár drobností pro kluky. Její tvorba se mi moc líbí, tak jsem jí ráda podpořila.

Jediné, co mě v Praze občas překvapí, jsou ty ceny občerstvení. Třeba takový krajíc chleba s pomazánkou za 58 Kč. Několikaletý pobyt na mateřské a na vesnici mě, jak tak koukám, hodil, nejen cenově, někam úplně mimo realitu....

8 komentářů:

  1. Ahoj Peti, gratuluju k úspěchu, ještěže máme Prahu trochu z ruky, jinak by byl pěkný průvan v peněžence. Ale kolotoče a kousátka bych si nenechala ujít, Hojdavak už máme a kolotoč bychom moc potřebovali :-) Budou, prosím k mání i u Vás na e-shopu? Přeji hezký den a ať se dál daří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Markét:) Jsem ráda, že se vám výrobky líbí. Je to kolekce vyrobená speciálně pro Hojdavak, takže k dispozici jsou jen na jejich eshopu hojdavak.cz. Kolotoče jsou už jen ty s růžovou, ale časem bude i ta druhá varianta. Já o dětské sekci na eshopu také uvažuji (když vidím, jak mají dětské výrobky úspěch:)), ale zatím je to ve stádiu plánu:)) Moc děkuji za váš zájem... Hezký den. P.

      Vymazat
  2. Krasne veci, jeste ze jsem tam nebyla, ucet by zaplakal:-). M.

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju k uspechu! Me se na mini take libilo, beru to jako spolecenskou udalost. Ale musim rict, ze hala mi zas tak moc jako dobry napad neprisla, pac tam byl sileny hluk, v tech pokojickach minule se mi to libilo o moc vic...

    OdpovědětVymazat