neděle 29. prosince 2019

Takové byly....Vánoce 2019

Stromeček, dárky a cukroví jste už viděli minule. Letos jsme i nadílku zvěři stihli o den/dva dříve. Doteď jsme to dělali vždy na Štědrý den ráno. Ale prostě do Vánoc to bylo letos fakt dlouhé od pátku. Už nevěsíme a nezdobíme stromeček, jako předchozí roky, ale hážeme dobroty pod stromky. Tvrdé pečivo, brambory, mrkev, jablíčka. 








Samotný Štědrý den se nesl v poklidném duchu. Teda kluci se od rána strašně moc těšili na Ježíška. A taky spekulovali, jak to s tím Ježíškem vlastně je. Bobík má už tak nějak jasno, že dárky určitě kupujeme my, ale pořád si není 100% jistý. Za to Bruník ještě žije v blažené nevědomosti.

letos bez ubrusu i bez prostírání



Večeři jsme měli v klasickém duchu. Krémová polévka a dva druhy řízků. Rybí pro mě a kuřecí pro kluky (chjo). Šupina pod talířem nám nechyběla. Dáváte si ji tam také?




Po večeři chodí kluci s Bobem na zahradu prskat prskavky a já doma uklízím a samozřejmě sprintuju s dárkama:)) 
Byť kluci nedostali ty nákladné dárky, o které si speciálně Bobík napsal (ani nebudu psát, co všechno na jeho seznamu bylo), byli spokojení.





Hned pětadvacátého jsme jeli k našim, kde nechybělo ani pouštění lodiček.



Zapomněli jsme akorát na rozkrojení jablka a to si dáme na Nový rok, kdy pro vás taky přichystám každoroční čínský horoskop. Už teď vím, že příští rok bude lepší než ten letošní....

Žádné komentáře:

Okomentovat